u9965 Rejseholdet 06 (Episode 17-19) (UDEN COVER)

u9965 Rejseholdet 06 (Episode 17-19) (UDEN COVER)

u9965 Rejseholdet 06 (Episode 17-19) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

34,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Rejseholdet 06 (Episode 17-19)
Ikke uden grund blev Rejseholdet dansk TV's største og mest succesrige TV-serie nogensinde. Spændingen og underholdningen er helt i top, plottene er udspekulerede og overrumplende, og skuespillerne leverer fantastisk troværdige præstationer. Som Rejseholdets faste stab ses Charlotte Fich, Mads Mikkelsen, Lars Brygmann, Waage Sandø, Trine Pallesen, Lars Bom, Erik Wedersøe. Derudover medvirker en lang række kendte skuespillere i dette rå og virkelighedsnære drama, som i 2002 vandt Emmy som bedste udenlandske dramaserie.

Serien tager udgangspunkt i autentiske danske kriminalsager fra de seneste 10 år, som er blevet til en række spændende historier, baseret på menneskelige konflikter og det medrivende element, der ligger i ethvert opklaringsarbejde.

Episode 17
En ung kvindelig psykologistuderende bruger meget tid på at chatte på internettet. En dag aftaler hun at mødes med "Romeo", og siden har ingen set hende. Mens der er opbrud på hjemmefronten hos både Fischer og IP, er Gaby og Johnny glade og forventningsfulde. De kigger på hus og skal snart have barn. Men så kommer Gaby i vejen, da en anholdt vil flygte.

Episode 18
Da et ungt par på flugt fra politiet kammer over i sejrsrus efter at have gemt udbyttet fra deres seneste røveri, ender det i en tragedie, som giver voldsomme rystelser langt ind i Ingrids familie. Rejseholdet bliver sat på opgaven og forbereder sig på, at parret vender tilbage for at hente de skjulte penge. Men noget går galt - og pludselig står politiet også med en gidseltagning.

Episode 19
Da nogle enkelte, afskårne legemsdele fra en kvinde bliver fundet i en sø i Sønderjylland, har politiet ikke en mulighed for at fastslå, hvem det drejer sig om - og der er heller ikke nogen savnede personer i området. Da den lokale McCloud må tilkalde Rejseholdet, eskalerer Fischers problemer på hjemmefronten. Også Gaby og Johnny har problemer, mens IP gør et glædeligt bekendtskab.


Sprog: Dansk
Undertekster:
Dansk for hørehæmmede
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Antal Diske: 1
Spilletid: 169 min.