Tilbage Til Cold Mountain (Back To Cold Mountain)

Tilbage Til Cold Mountain (Back To Cold Mountain)

Tilbage Til Cold Mountain (Back To Cold Mountain)

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Tilbage Til Cold Mountain (Back To Cold Mountain)
Lige før den amerikanske borgerkrig bryder ud, kommer den smukke præstedatter Ada Monroe (Nicole Kidman) til Cold Mountain - en lille bjerglandsby i North Carolina.

Hun forelsker sig i den unge snedker Inman (Jude Law), men kærligheden bliver kun flygtig, da Inman bliver indkaldt til og skal i krig.

Inman gennemlever krigens sande inferno og det eneste, der holder ham oppe er håbet om at gense Ada. Hjemme i Cold Mountain er Ada ved at bukke under. Efter faderens pludselige død, har hun svært ved at holde gården. Men hun får uventet hjælp af den mere livserfarne Ruby (Renée Zellweger), der har hænderne skruet rigtigt på, og snart får de sat skik på gården.

Efter at være blevet såret fra skud deserterer Inman for at komme hjem. Men den lange vandring mod Cold Mountain bliver et mareridt. Såret og jaget af militsen, drives Inman videre i sin længsel efter Ada.

Instruktøren og Oscar® vinderen Anthony Minghella (Den engelske patient), har med Tilbage til Cold Mountain lavet en storslået episk fortælling, bygget på Charles Fraziers roman med samme navn.

Nicole Kidman (The Hours, Moulin Rouge m. fl., har rollen som præstedatteren Ada. Renée Zellweger (Chicago, Bridget Jones' dagbog) vandt en Oscar® for rollen som Ruby, og Jude Law (Vejen til Perdition) blev Oscar® nomineret for sin hovedrolle.


Antal Disc: 1
Spillelængde: 148 min.
Produktionsår: 2003
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske