The Mummy Legends - 3 disc

The Mummy Legends  -  3 disc

The Mummy Legends - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Mummy Legends  -  3 disc

Mumien
Ved at kombinere gysene fra et vildt eventyr med spændingen fra Universals originale skrækfilm fra 1932 er MUMMY, med Brendan Fraser i hovedrollen, et sandt nonstop actiontrip fyldt med flotte visuelle effekter og førsteklasses talent. Den fortæller historien om en gruppe mennesker på jagt efter en gammel skat i den egyptiske ørken. Her lykkes det dem at afdække et 3.000 år gammel løfte om rædsler.

Mumien Vender Tilbage
Fra skaberne af Mumien kommer nu et af de største biografhits inden for action- og eventyrgenren nogen sinde med blændende flotte special effects og nonstop underholdning.  
Da en serie af begivenheder medfører, at de jordiske rester af Imhotep (Vosloo) genoplives i The British Museum, betræder mumien Imhotep atter jorden, og denne gang er han fast besluttet på at opnå udødelighed. Men en endnu stærkere kraft med udspring i det gamle Egyptens mørkeste ritualer er også sluppet løs i verden. Når disse to kræfter støder sammen, balancerer verdens skæbne på en vippe, og O’Connells (Fraser og Weisz) sendes ud i et desperat kapløb for at redde verden fra ubeskrivelig ondskab.  Skorpionkongen / The

Scorpion King
3000 år før vor tidsregning, Gomorrah. En ond hersker vil jage nomadefolkene ud af ørkenen. De tilbageværende stammer slår sig sammen og hyrer en lejemorderen Mathayus til at myrde den troldmand, hvis syner deres fjende forlader sig på. Efter at have sneget sig ind i fjendens lejr opdager Mathayus, at troldmanden er en smuk kvinde. I stedet for at myrde hende tager han hende med langt ud i ørkenen. Her afventer han herskerens soldater og forbereder sig på den endelige konfrontation.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 DTS
Antal Diske: 3