Terabithia: Et Hemmeligt Land

Terabithia: Et Hemmeligt Land

Terabithia: Et Hemmeligt Land

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Terabithia: Et Hemmeligt Land (The Bridge To Terabithia) (1977)
Med tankens kraft kan man overvinde mange ting. Selv de ubehagelige drillerier i skolen. Det ved 11-årige Jess og Leslie alt om. Begge falder de uden for fællesskabet på deres skole i en lille amerikansk provinsby, hvor de dagligt må stå model til de andre børns mobning og hån. Men de to outsidere finder snart ud af, at de har mere til fælles end blot at være dem, de andre ikke gider lege med. Jess er god til at tegne og Leslie er god til at fortælle historier og ude i skoven i nærheden hvor de bor, opdigter de kongeriget Terabithia.

En helt ny verden, befolket af magiske skabninger og væsner, åbenbarer sig. Her er de fritaget fra frygten om at blive mobbet eller ligge under for andres regler og bestemmelse. Jess og Leslie er de eneste, som kender indgangen til det imaginære land, hvor de udnævner sig selv til konge og dronning over skovens skabninger, der alle minder om virkelige personer, de kender. Mange timer bliver brugt i skovens eventyrlige dyb hver dag efter skole, men en dag tager Leslie på egen hånd til Terabithia og en tragisk ulykke indtræffer...

'Terabithia - et hemmeligt land' er skabt af produktionsselskabet bag 'The Chronicles of Narnia; The Lion, The Witch and the Wardrope', Walden Media, og er baseret på Katherine Patersons prisbelønnede roman THE BRIDGE TO TERABITHIA fra 1977.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 91 min.