Tom Cruise Collection: Vanilla Sky + The Firm + Mission Impossible 2

Tom Cruise Collection: Vanilla Sky + The Firm + Mission Impossible 2

Tom Cruise Collection: Vanilla Sky + The Firm + Mission Impossible 2

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:

Vanilla Sky:
Tom Cruise leverer en af sine flotteste præstationer i denne fabelagtige, uforglemmelige
film, hvor han igen arbejder sammen med Cameron Crowe, der også instruerede Jerry Maguire.

Han er ung, rig, ser godt ud og kan stort set få, hvad han peger på. Alligevel synes der at mangle noget i hans tilsyneladende perfekte liv. En aften møder han drømmekvinden og hans lykke er gjort, men noget er ikke som det skal være… 

Firmaets mand:

Tre gange Oscar®-nominerede Tom Cruise i sin hidtil mest fantastiske rolle. Denne fascinerende film er baseret på den internationale bestseller-roman.
Mitvh har en lovende fremtid indenfor jura og får et tilbud han ikke kan sige nej til. Han bliver dog snart betænkelig ved firmaets klienter, da FBI afhører ham. Han må tage sagen i egen hånd…. 

M:I-2 - Mission Impossible 2:

Hvordan forhindrer man terrorister i at forrette global ødelæggelse? Det er et job for IMF-agenten Ethan Hunt. Verdens bedste spion vender tilbage i årets filmevent, M:I-2. Den førende actioninstruktør John Woo sætter sit eget spændingspræg på missionen hvor Ethan Hunt (Tom Cruise) danner par med den smukke Nyah Hall (Thandie Newton) for at forhindre den afhoppede agent Sean Ambrose (Dougray Scott) i at slippe en ny form for terror løs på en intetanende verden. Men før missionen er afsluttet, har de rejst verden rundt og været tvunget til at vælge mellem alt hvad de har kært og alt hvad de tror på.

Original titel: Tom Cruise Collection


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, norsk, svensk
Lydformat: Dolby Digital
Antal Diske: 3