Store Joe Young (Mighty Joe Young)

Store Joe Young (Mighty Joe Young)

Store Joe Young (Mighty Joe Young)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Mighty Joe Young (Store Joe Young) (1998)
Mighty Joe Young blev Oscar-nomineret for sine utrolige visuelle effekter. Et spændende og actionfyldt Disney-eventyr for hele familien.

Jill's mor er zoolog og bliver ved et uheld skudt, da en gorillamor bliver dræbt af nogle ondskabsfulde krybskytter. På sit dødsleje beder hun Jill om at tage sig af den nu forældreløse gorillaunge Joe.
    
Ti år senere er zoologen Gregg O'Hara på opdagelsesrejse i Afrikas jungle. En dag får han øje på Joe, som nu er blevet en kæmpegorilla på 4½ meter. Gregg indser, at det kun er et spørgsmål om tid, før krybskytterne får øje på Joe og dræber ham. Han får overtalt Jill til at flytte Joe til et reservat i USA, men ingen af dem ved, at krybskytterne er kommet på sporet af dem...

Så nu starter en vild jagt gennem gaderne i Los Angeles, hvor alt efterlades i kaos. Spørgsmålet er nu, om Joe klarer sig?

Følg Jill's kamp for at gorillaen Joe skal genfinde sin frihed. Et action eventyr for hele familien! I rollen som Jill ser vi Charlize Theron og Gregg spilles af Bill Paxton.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 110 min.