Jurassic Park: Ultimate Collection

Jurassic Park: Ultimate Collection

Jurassic Park: Ultimate Collection

1 Stk på lager

Brugt DVD

89,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Jurassic Park: Ultimate Collection

Jurassic Park I:
Den excentriske millionær John Hammond inviterer to dinosauruseksperter til sin forlystelsespark på en ø ud for Costa Ricas kyst. Ved at klone DNA fra forhistoriske insekter har han skabt levende dinosauruser. Sammen med Hammonds to børnebørn og kaosteoretikeren Ian Malcolm får de to eksperter en tur gennem parken i en computerstyret bil. Undervejs bliver øen ramt af en tropisk storm. Strømsvigt for de store dyr til at gå amok og snart er det lille hold i stor fare for at ende som frokost (eller måske snarere aperitif) for de glubske forhistoriske bæster. 

Jurassic Park II - The Lost World:
Den galgenhumoristiske kaosteoretiker Dr. Malcolm ser sig manipuleret tilbage til dér hvor dinosaurusserne kommer fra - "Jurrasic Park: The Lost World", for endnu engang at bekæmpe de hjernedøde bæster. 

Jurassic Park III:

Et noget specielt ægtepar med skjulte motiver, overtaler Dr. Alan Grant til at guide dem, fra luften, igennem Isla Sorna (Den anden InGen dino-ø). Men et sammenstød med en stor mørk skikkelse, tvinger dem til at nødlande og et møde med uventede beboer. 

Beyond Jurassic Park:

Denne Eksklusive DVD tilbyder det ultimative kig bag scenerne i Jurassic Park Trilogien. Der er ekstra filmklip fra alle tre film og masser af ikke tidligere udgivet materiale


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 DTS
Antal Diske: 4
Spilletid: 127 / 129 / 92 / ? min.