Sweeney Todd (2007) (Johnny Depp)

Sweeney Todd (2007) (Johnny Depp)

Sweeney Todd (2007) (Johnny Depp)

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Sweeney Todd (2007)
Efter at være blevet uretfærdigt fængslet i 15 år sværger Benjamin Barker (Johnny Depp) hævn. Ikke kun for den grumme straf, men også for de forfærdelige konsekvenser, det fik for hans hustru og datter. Hans yndige hustru Lucy (Laura Michelle Kelly) og datteren Johanna (Jayne Wisener) tiltrak sig en dag Judge Turpins (Alan Rickman) opmærksomhed. Med hjælp fra sin forbryderiske håndlanger Beadle Bamford (Timothy Spall) fik de sendt Barker af sted for en opdigtet forbrydelse, og dommeren fik dermed frit spil over for hans hustru.

Barker flygter fra fængslet, og han bliver reddet af en ung matros, Anthony (Jamie Campbell Bower), der sørger for, at han kommer tilbage til London. Under dække som Sweeney Todd vender Barker nu tilbage til sin barbershop i Fleet Street. Barbershoppen ligger på 1. sal – lige oven på Mrs. Lovetts (Helena Bonham Carter) tærteshop. Hun genkender ham straks og fortæller ham, at hans hustru har forgiftet sig selv, efter at Judge Turpin forgreb sig på hende. Turpin er nu værge for Barkers datter Johanna, som han holder indespærret i sit hus. 

For at kunne få hævn skal Sweeney Todd have kunder i butikken. Han arrangerer en barber-duel mellem ham og byens bedste barber, italieneren Signor Adolfo Pirelli (Sacha Baron Cohen). Sweeney vinder naturligvis, men Pirelli har opdaget, hvem han er. Han truer med at afsløre ham og bliver derfor det første offer for Sweeney Todds skarpe barberkniv. Sweeney og Mrs. Lovett bliver enige om, at liget skal væk – og hvilken bedre måde at gøre det på end at bruge det som fyldstof i Mrs. Lovetts tærter! 
    
Lige pludselig bliver Mrs. Lovetts tærter hele byens samtaleemne. Aldrig har de smagt så godt; og aldrig har hun solgt så mange. Og der er ikke mangel på forsyninger, for Sweeney Todd har også gang i sin forretning. Og det er ikke alle gentlemen, der slipper ud igen. Og efterhånden begynder han at komme nærmere og nærmere sit mål – Judge Turpin, der jo har hørt om byens nye bedste barber.



Spillelængde:  116 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske