The Island (2005) (Ewan McGregor)

The Island (2005) (Ewan McGregor)

The Island (2005) (Ewan McGregor)

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Island (2005)
Vi befinder os i midten af det 21. århundrede i et tilsyneladende afslappet, men kontrolleret og overvåget by-miljø. Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) håber, som de andre beboere, på at blive udvalgt til at komme til ”The Island” – efter sigende det sidste ukontaminerede sted på planeten. Men Lincoln opdager snart, at alting omkring hans eksistens er bygget op omkring en løgn. Han og de andre beboere på anlægget er faktisk menneske-kloner, hvis eneste formål er at levere reserve-dele til deres originale menneske-modpart… 

Da han opdager, at det kun er et spørgsmål om tid, inden han skal ”bruges”, beslutter han sig for at flygte sammen med en smuk beboer ved navn Jordan Two-Delta (Scarlett Johansson). Men snart bliver de jagtet af det nådeløse sikkerhedshold. 

Michael Bay (Armageddon, Pearl Harbor) har instrueret den futuriske action-thriller, og udover Ewan McGregor (Moulin Rouge, Star Wars: Episode I og II) og Scarlett Johansson (Lost in Translation) i hovedrollerne bliver andre roller spillet af Djimon Hounsou (Gladiator), Steve Buscemi (Reservoir Dogs) og Michael Clarke Duncan (The Green Mile).

 
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal Diske: 1
Spilletid: 136 min.