Ghost Whisperer: Sæson 1

Ghost Whisperer: Sæson 1

Ghost Whisperer: Sæson 1

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Ghost Whisperer: Sæson 1
Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) kommunikerer med ånder, der klamrer sig til de levende, fordi de har uafsluttede ærinder her på jorden, der forhindrer dem i at drage bagom det eksistensplan vi kalder for livet. Evnen har hun haft siden hun var lille, hvor hun også kunne se og tale med døde mennesker, der stadig ikke er kommet over på ”den anden side”.

Hendes mand, Jim (David Conrad), er bange for, at det følelsesmæssige pres dette slags arbejde kan bevirke, påvirker hende i en sådan grad, at de får svært ved at begynde deres nye liv sammen. Melindas veninde og kollega, Andrea (Aisha Tyler), er fascineret af Melindas evner. Melinda har accepteret sine specielle evner og ser dem for det meste som en velsignelse, der kan hjælpe andre – levende eller døde - men en gang imellem også som en forbandelse.

Ghost Whisperer er inspireret af de to populære medier, James Van Praagh – der også er producent på serien - og Mary Ann Winkowskis, kommunikation med ånder og serien skildrer den spirituelle side af liv og død, når Melinda forsøger at navigere sig gennem de levende og døde. Hendes dagligdag er en gang imellem uhyggelig, men også rørende, hjertevarm og sjov, når hun forsøger at være bindeled mellem spøgelserne og dem de hjemsøger!         

Jennifer Love Hewitt, der spiller Melinda Gordon, har medvirket i en række spillefilm f.eks. gyserklassikeren I Know What You Did Last Summer, The Tuxedo, Heartbreakers og Garfield. Hun har netop produceret to film The Truth About Love og If Only. Hewitt blev kendt på tv i den prisbelønnede dramaserie Det blir i familien og i serien The Audrey Hepburn Story.

David Conrad spiller Melindas mand Jim. Spillede blandt andet side om side med Alicia Silverstone i serien Miss Match. På det hvide lærred har han medvirket i film som Mænd af ære, For venskabs skyld og komedien Anything Else.

Medvirkende:
Jennifer Love Hewitt
David Conrad
Aisha Tyler


Stregkode
: 8717418276010
Releasedato: 2007-07-03
Original titel: Ghost Whisperer: Season 1
Antal Diske: 6
Spilletid: 922 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 1.78:1 WideScreen 16:9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk