L.A. Takedown

L.A. Takedown

L.A. Takedown

Tilgængelighed:

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
L. A. Takedown
Det er tidlig morgen i Los Angeles. Fem maskerede mænd venter musestille og spændte i deres bil. Snart skal de røve en tungt bevæbnet pengetransport. Men noget går galt. Det som skulle have været et nemt kup, forvandles til et blodbad og røverne forlader stedet som massemordere.

Episoden baner vejen for et eksplosivt møde mellem de to mest fremtrædende mænd, bankrøveren McClaren og politiinspektøren Vincent. Den ene er ekspert i at bryde loven, den anden besat af at opretholde den.

Med Vincent i hælene må McClaren og hans bande gå under jorden. Men inden de kan forsvinde venter et sidste job. Et millionkup, en chance de kun får én gang i livet, men det skal foregå lige for næsen af hele Los Angeles politistyrke...

Af den Oscarnominerede instruktør bag Heat«, The Insider« og Red Dragon«

L.A. Takedown er original versionen af den kritikerroste HEAT, som både blev skrevet og instrueret af Micheal Mann. Mann stod også bagved THE INSIDER, som indbragte hele 3 Oscarnomineringer for bedste instruktør, bedste manuskript og bedste film. Blandt andre af hans succeser kan nævnes "Red Dragon", "Den Sidste Mohikaner" og "Ali".


Antal diske: 1
Spilletid: 94 min. 
Prod. År: 1989
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske