Finn & Jacob: Vender Tilbage - På DVD

Finn & Jacob: Vender Tilbage - På DVD

Finn & Jacob: Vender Tilbage - På DVD

1 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Finn & Jacob: Vender Tilbage - På DVD
Nu udkommer en helt ny og hylende morsom DVD med Finn & Jacob. DVDen indeholder 2,5 timers sommerunderholdning med en høj latterfrekvens i selskab med Danmarks sjoveste komikerpar. Udover forårets seks succesrige tv-shows fra TV2 er der masser af nyt materiale, som kæder DVDen sammen, så den er fyldt med vanvittige sketches og humor af høj kaliber. DVDen tager dig også med bagom Finn & Jacob, ligesom den rummer en række forrygende fraklip.

Et godt grin på en gråvejrsdag
Der er tale om sommerunderholdning på højt plan, når Finn & Jacob folder sig ud med deres velkendte jyske humor. Galskaben og den gakkede humor danner grundlaget for et godt grin på en gråvejrsdag! En oplagt mulighed for at få motioneret lattermusklerne fx på rejsen til feriemålet, i sommerhuset eller derhjemme

Glædeligt gensyn
Efter flere års adskillelse er de to populære entertainere, til manges store fornøjelse, blevet genforenet i 2005. Finn & Jacob brød igennem på TV som jyske buskontrollører i 1980erne med landeplagen Ja'dak, hvorefter deres gakkede spillefilm Jydekompagniet 1 og 3 begge blev store hits i biograferne. Spillelængde:  158 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen