På Skiferie Med Thomas Uhrskov

På Skiferie Med Thomas Uhrskov

På Skiferie Med Thomas Uhrskov

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
På skiferie med Thomas Uhrskov
DVD 1 indeholder de ni afsnit af "På ski igen igen", få masser af ferietips - alt fra pakning af bilen, over hvordan du bekæmper din frygt for stejle bjerge til afterskiing og en helt masse herimellem.

DVD2 indeholder fraklips og mange andre tips og tricks til skiferien.

Børn og udstyr
Både på DVDerne og i den underholdende og informative ski-lommebog får du en detaljeret gennemgang af udstyr - bl.a. alt om carvingski, off-pist udstyr, handsker og sokker. Og hvordan er det nu med børn og skiferie? - Thomas Uhrskov giver gode råd og deler sine erfaringer efter 40 år med alpine ski under fødderne.

"Bliv bedre på ski" afsnittet er tema opdelt, så du hurtigt selv kan vælge dig ind på det emne, du synes er mest interessant for dig. Og i bogen får du tankevækkende holdninger, om hvordan du ved at koncentrere dig på en anden måde end du gør i dag, kan blive meget bedre til at stå på ski. Thomas´ filosofi om ski-undervisning er en underholdende og inspirerende blanding af zenbuddhisme, humor, glæde, leg og blær.

Kort sagt er "På skiferie med Thomas Uhrskov" 7 timers underholdning og informationer du som skiløber, begynder eller øvet - samt en bog på 52 sider, som du dels kan varme op med hjemme, men som også skal tages med på skiferien - fyldt med gode historier samt informativ og uhyre underholdende læsning.

Kan du lide Tv-programmerne kan du også lide disse film.

Medvirkende:
Thomas Uhrskov


Spillelængde:  419 min.
Produktionsår:  2004
Antal DVD:  1
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen