Alle ordre behandles som normalt og afsendes lynhurtigt for at sikre en god service og hurtig levering.

Alene Hjemme 1-4 Boks - 4 disc

Alene Hjemme 1-4 Boks  -  4 disc

Alene Hjemme 1-4 Boks - 4 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

99,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Alene Hjemme 1-4 Boks

Alene Hjemme 1
8-år gamle Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er lige blevet manden i huset, og det er sket i løbet af natten! Da han ved et uheld bliver glemt af sin familie, da de styrter af sted på juleferie, får Kevin travlt med at gøre huset klar til jul. Men det er ikke julepynt og dekorationer, han fylder stuerne med. To klodsede indbrudstyve (Joe Pesci, Daniel Stern) er nemlig i gang med at bryde ind, så Kevin opstiller et imponerende batteri af fælder for at give dem en ordentlig velkomst.

Alene Hjemme 2

Kevin McCallister (Macaulay Culkin) er tilbage! Men denne gang er han i New York -med nok penge og kredikort til, at han kan forvandle Det Store Æble til hans egen legeplads!
Men Kevin kommer ikke til at være alene i lang tid. De berygtede banditter, Harry og Marv (Joe Pesci, Daniel Stern), der stadigvæk sunder sig efter deres sidste møde med Kevin, er også på vej til New York med en plan om et gigantisk julekup. Men Kevin er parat til at modtage dem med en række springfælder, de klodsede banditter aldrig vil glemme!

Alene Hjemme 3

En militær computerchip, som indeholder top hemmelige amerikanske forsvarsplaner, er forsvundet, og adskillige lyssky regeringer rundt om i verden byder op til 10 millioner dollars på det sorte marked for at få fat i den. En gruppe internationale tyve, ledet af den udspekulerede og dødsensfarlige Peter Beaupre, sporer den famøse lille chip gemt i en uskyldigt udseende legetøjsbil. Bilen kommer på en dramatisk rejse fra Hong Kong via San Francisco og ender i den idylliske Chicago forstad North Devon Park. Her bor 8-årige Alex Pruitt sammen med sin familie, bestående af mor, far og store søskende samt den tamme men ret plaprende papegøje. Ud over at Alex har et ret anstrengt forhold til den temmelig temperamentsfulde nabo, fru Hess, lever familien i fred og fordragelighed. Men snart får de noget andet end naboen og hverdagsproblemerne at bekymre sig om. Alex får nemlig nys om microchippen og er pludselig den eneste anden person i verden, der er klar over, præcis hvor den fantastiske chip befinder sig. Og så accelererer begivenhederne med lynets hast. Pludselig får familien Pruitt nye naboer, der får fru Hess til at virke som en rar gammel dame i sammenligning. Klar over den potentielle fare etablerer Alex sin egen overvågning af de nye naboer, men en dag går det hele galt på én gang. For nok har Alex modet, forudseenheden og strategien til at klare situationerne, men han har desværre også skoldkopper........ og så er han ALENE HJEMME!

Alene Hjemme 4

Det er nederen at være 9!!! Men det er altså endnu værre at være skilsmissebarn og tvunget til at tilbringe julen med sin far. Ok, han er sådan set i orden, men hans nye kæreste… Wadrks… Selv om de bor i et top sejt hus, fyldt med alverdens mulige og umulige gadgets. Men hi-tech indretningerne bliver Kevins redning, da han i løbet af julen pludselig er alene med skurken Marv og hans ven. De er ikke kommet for at sprede det gode budskab – men for at stjæle mest muligt… De har bare glemt at regne med Kevin, der tager alle midler i brug! Nu skal banditterne splittes – og forældrene splejses igen… Det bliver en travl jul for Kevin!

Medvirkende:
Macaulay Culkin
Joe Pesci
Daniel Stern
John Heard
Catherine O`hara
John Candy
Scarlett Johansson
Rya Kihlstedt
Alex D. Linz
Tim Curry
Brenda Fricker
Mike Weinberg
French Stewart
Erick Avari
Barbara Babcock
Jason BegheSpillelængde:  396 min.
Produktionsår:  1990-2002
Antal DVD:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske