Road House

Road House

Road House

2 Stk på lager

Brugt DVD

159,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Road House
Fra producenten af Die Hard og Dødbringende våben er her et sexet, actionfyldt eventyr, som sætter ny standard for spænding i højeste potens. Patrick Swayze brillierer her som en af filmlærredets absolut uforglemmelige helte, toptunet med magnetisk charme samt lynhurtige og præcise kampbevægelser. 

Dalton (Swayze)er en legendarisk udsmider, som ankommer til Jasper i Missouri med én bestemt sag for øje - at genindføre ro og orden i den hårdkogte bar Double Deuce. Mens han en for en rydder baren for bøller, banditter og slagbrødre, udsætter han sig selv for den berygtede svindler og barejer Brad Wesleys (Ben Gazzara) forbitrelse. Byen lever med frygten for Wesley, men Dalton er parat til at tage kampen op. Han møder Wesleys muskelmænd i den ene spetakulære slåskamp efter den anden, men da de slår igen med dødbringende styrke, ved Dalton, at han må stå ansigt til ansigt med den forbryderiske bagmand selv i en voldsom kamp på liv og død. 

I filmen spiller også Kelly Lynch (Cocktail) og Sam Elliot (Gettysburg), og den er underlagt af hårdtslående musik af Alabama, the Jeff Healy Band, Otis Redding med flere. Road House er dér, hvor tingene sker.

Medvirkende:
Patrick Swayze
Kelly Lynch
Sam Elliott
Ben Gazzara
Marshall R. Teague
Julie Michaels


Spillelængde:  109 min.

Produktionsår:  1989
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske