Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

Dr. Strangelove

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Dr. Strangelove
Overbevist om, at kommunisterne forurener USA's "dyrebare kropsvæsker", indleder en vanvittig general (George C. Scott) et overraskelsesangreb på USSR med atomvåben. Hans næstkommanderende, Kaptajn Mandrake (Peter Sellers), prøver desperat at få fat i tilbagekaldelseskoderne for at forhindre bombeangrebet.

I mellemtiden har USA's præsident Merkin Muffley (Sellers igen) travlt på den varme linie med at overbevise en fordrukken russisk premierminister om, at det forestående angreb bare er en fjollet fejl, samtidig med at præsidentens rådgiver (og ex-nazistisk videnskabsmand), Dr. Strangelove (Sellers endnu engang), bekræfter eksistensen af den frygtede Dommedags-maskine - et nyt og hemmeligt russisk gengældelsesvåben, der med sikkerhed vil gøre en ende på den menneskelige race for altid!

Stanley Kubricks fabelagtige sorte komedieklassiker om et "uheldigt" atomangreb blev nomineret til 4 Oscars i 1964. Selvom filmen blev lavet på et tidspunkt, hvor paranoiaen over Den Kolde Krig var på sit højeste, virker den i dag stadigvæk forbløffende aktuel.


Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  1964
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske
Billede:  Sort/Hvid