Beverly Hills Cop 1-3 Box (Frækkere End Politiet Tillader 1-3 Boks)

Beverly Hills Cop 1-3 Box (Frækkere End Politiet Tillader 1-3 Boks)

Beverly Hills Cop 1-3 Box (Frækkere End Politiet Tillader 1-3 Boks)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Frækkere End Politiet Tillader Boks  -  3 disc (Beverly Hills Cop 1-3 Box)

Frækkere End Politiet Tillader 1
Der er gang i den i denne tempofyldte actionkomedie med Eddie Murphy som Axel Foley, en gadedreng af en politibetjent fra Detroit som går på jagt efter sin bedste vens morder i Beverly Hills. Axel opdager hurtigt at hans vilde stil ikke passer til politiafdelingen i Beverly Hills der sætter to betjente (Judge Reinhold og John Ashton) til at sikre at tingene ikke løber løbsk. Med de forstokkede politifolk på slæb udløser Alex et fantastisk kultursammenstød i sin overstadige, tempofyldte jagt på retfærdighed.
 
Frækkere End Politiet Tillader 2

Politiet i Beverly Hills er helt på bar bund efter en række brutale røverier, og der bliver igen brug for betjent Axel Foley noget specielle opklaringsteknikker. Ligesom tidligere får han hjælp af de lokale betjente Rosewood og Taggert og sammen går trekløveret i flæsket på en forbryderbande, der ledes af en labert langbenet blondine.
 
Frækkere End Politiet Tillader 3:

Axel Foley (Eddie Murphy) vender tilbage til Beverly Hills i alle tiders nervepirrende rutschebanetur i forlystelsesparken Wonderworld! Sammen med sine gamle kammerater Billy Rosewood (Judge Reinhold) og Serge (Bronson Pinchot) bliver Axel det nyeste, hotte trækplaster mens han opsporer skurkene i parkens forlystelser, forestillinger og den underjordiske labyrint.


Medvirkende:
Eddie Murphy
Judge Reinhold
John Ashton


Spillelængde:  101+99+100 min.
Produktionsår:  1984/1987/1994
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske