Tilbage Til Fremtiden: Trilogi Boks (Back To The Future: Trilogy Box)

Tilbage Til Fremtiden: Trilogi Boks (Back To The Future: Trilogy Box)

Tilbage Til Fremtiden: Trilogi Boks (Back To The Future: Trilogy Box)

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Tilbage Til Fremtiden: Trilogi Boks

Tilbage Til Fremtiden 1 - Back to the Future (1985)
For at kunne stikke af fra en bande springer Marty ind i en sportsvogn som viser sig at være en tidsmaskine. Hastigt og pludseligt befinder han sig 30 år tilbage i tiden, hvor han møder sine forælder som unge. Ikke nok med at de tror, hans dynejakke er en redningsvest - hans mor bliver samtidig frygtelig forelsket i ham!. Marty har intet valg. Han må sørge for at hans kommende mor og far også bliver forelskede i hinanden - ellers bliver han jo nok aldrig selv født!.

Tilbage Til Fremtiden 2 - Back to the Future Part II (1989) 
Marty og Doc er knap nok kommet sig over deres forste eventyr i tidsmaskinen, da de igen sender sig selv ud i uendeligheden uden grænser for tid og sted. Men denne gang skaber deres historieforvridende tossestreger i året 2015 et skrækkeligt anderledes Hill Valley. Året er 1985, og bollen Biff Tannen er rig, magtfuld og ikke mindst Martys far! Derfor er deres eneste mulighed for at rette op på nutiden at gå tilbage til 1955 igen. Vil det lykkes Doc og Marty at lappe på fortiden uden at sætte fut i et paradoks, der river universet fra hinanden?

Tilbage Til Fremtiden 3 - Back to the Future Part III (1990)
Doc Brown har besluttet sig til at virkeliggøre en længe næret drøm om at bosætte sig i 1880'ernes vilde vesten. Men da hans liv kommer i fare, er Marty nødt til at rejse tilbage i tiden for at redde ham. Der er bare lige ét lille problem - Doc er så forelsket i skolelærerinden Clara Clayton, at han er blevet lidt... øh... distræt. Nu er det op til Marty at sørge for, at Doc ikke laver ulykker, at DeLorean fungerer, og at rette op på fortiden, nutiden og fremtiden, så de alle kan komme tilbage til det sted og den tid, hvor de hører hjemme.


Spillelængde:  337 min.
Produktionsår:  1985-1990
Antal DVD:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske