Alfred Hitchcock Boks - 4 disc (Hitchcock Boks)

Alfred Hitchcock Boks  -  4 disc (Hitchcock Boks)

Alfred Hitchcock Boks - 4 disc (Hitchcock Boks)

1 Stk på lager

Brugt DVD

129,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort Om:
Alfred Hitchcock Boks  -  4 disc (Hitchcock Boks)

Young & Innocent (1937)
En filmskuespillerinde biver myrdet af sin eksmand, som er jajoux på alle hendes unge kærester. Næste dag opdager skribenten Robert Tisdall (som er en af kæresterne) hendes lig på stranden. Robert bliver arresteret, men undslipper under stor tumult i retssalen og flygter sammen med en politikonstabels datter som vil bevise hans uskyld.

Blackmail (1929)
Alice White går på restaurant sammen med sin forlovede Frank Webber, som er kriminalbetjent hos Scotland Yard, og her begynder hun at flirte med en kunstner, som sidder ved nabobordet. Kunstneren inviterer hende med op til sit atalier. Her spørger han hende om hun vil posere nøgen for ham, men det nægter hun at gøre. Da spørgsmålet bliver et krav, dolker Alice ham til døde.

Juno & The Paycock (1930)
Sara Allgood er fremragende som familiens matrialske overhoved, Juno Boyle, som må trækkes med sin brovtende alkoholiserede ægtemand, kaptajn Jack Boyle, kendt som en "paycock" fordi han altid går rundt og opfører sig som om han ejer hele verden. Mens kaptajn Jack svirrer rundt med sine drikkekammerat Joxer Daly prøver Juno at holde sammen på familien. Opgaven bliver vanskeligere for hver dag der går - især da datteren Mary bliver gravid med sin uansvarlige kæreste.

Rich & Strange (1932)
Joan Barry og Henry Kendall spiller et ungt ægtepar, som pludselig får en arv. Som en afveksling til deres kedelige arbejdertilværelse drager helten og heltinden på krydstogt. Og der går ikke land tid før Barry får et romantisk forhold til en adelsmand. Usle og fattige rejser Barry og Kendall hjem med en simpel fragtbåd, som lider skibbrud. Ægteparret bliver reddet, men opdager, at mandskabet er begyndt at spise deres kat!


Spillelængde:  348 min.
Produktionsår:  1937/1929/1930/1932
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske