The Office: The Christmas Specials (The Office: Juleafsnittene)

The Office: The Christmas Specials (The Office: Juleafsnittene)

The Office: The Christmas Specials (The Office: Juleafsnittene)

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
The Office: Juleafsnittene
Måske nok lidt overraskende for branchen, blev britiske The Office kåret som ”årets bedste tv komedie” ved dette års Golden Globe Awards. Ricky Gervais blev ved samme lejlighed kåret som bedste komedie skuespiller. Dermed slog The Office, kandidater som Sex & The City, Venner og Will & Grace. Det er første gang i historien af England har vundet titlen som bedste tv komedie og bedste komedie skuespiller ved Golden Globe Awards.

Juleafsnitten er de absolut sidste afsnit i serien.

Episode 1:
Så er der gået 3 år siden BBC første gang besøgte The Office. Tilbage på deres sidste besøg, ser de at Gareth Keenan nu er blevet chef, en rolle han besætter med millitant præcision og effekt.

David Brent har siden sidst fået job som salgskonsulent for rengørings produkter, har udsendt en pop single og har hyret en agent, der kan tage sig af alle hans PR aktiviteter. Han besøger jævnligt sin gamle arbejdsplads, til trods for at han uden succes har sagsøgt Wernham Hogg for uretfærdig afskedigelse.

Den største nyhed hvad Tim angår, er det forestående besøg af Dawn. Dokumentar TV holdet har tilbudt at flyve Dawn og hendes kæreste Lee, over fra Florida så de kan deltage i årets store Julefrokost – en fest der muligvis indeholder en ”wet t-shirt” konkurrence – i hvert fald hvis Keith har haft noget at skulle ha’ sagt.

Episode 2:
Der bliver atter lys i Tims verden liv da Dawn dukker op på kontoret. Til trods for alvorlige advarsler fra Gareth og vise ord fra Keith i bogholderiet, kan Tim alligevel ikke lade være med at tro på at det nok skal lykkes.

David Brent har involveret sig i et ”dating firma” og ind i mellem sine celebre klub promotion aktiviteter, møder han en gruppe skuffende single kvinder.

Julefrokosten starter ud som forventet, men der er alligevel plads til et par overraskelser i løbet af aftenen. Første overraskelse er at David Brent møder op med en date, der både ser godt ud og er intelligent (næsten lige så intelligent som David). Anden overraskelse er Dawn. Sammen med sin kæreste Lee, forlader hun tidligt selskabet. Dog kun for at vende tilbage – alene – og ender naturligvis lige i armene på Tim.


Stregkode : 5706710027409
Releasedato: 1970-01-01
Original titel: The Office: The Christmas Specials
Spilletid: 130 min.
Censur: for alle
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 (stereo)
Billedformat: 16:9 WideScreen
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk