The Master Of Disguise

The Master Of Disguise

The Master Of Disguise

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Master Of Disguise
Den unge Pistachio Disguisey (Dana Carvey) arbejder som tjener i sin fars, Fabbrizio Disguiseys, italienske restaurant. Pistachio er meget pligtopfyldende, og han er derfor en yderst værdsat arbejdskraft. Men udover sin store arbejdsomhed besidder Pistachio også en anden evne - han er nemlig i stand til at parodiere næsten hvem som helst til stor morskab for sine omgivelser. Men Pistachio er ikke klar over, at denne evne til at efterligne andre er nedarvet. Både hans far (James Brolin) og farfar (Harold Gould) har også denne evne. De nedstammer alle i lige linje fra de såkaldte "Masters of Disguise", der alle har denne kraft kaldet "Energico". Fabbrizio har ofte benyttet sig af denne kraft - han har både efterlignet popstjerner og berømte sportsstjerner - uden at nogen har kunnet se forskel, hvilket har givet ham adgang til steder, som ikke er tilgængelige for offentligheden.

Desværre er det ikke kun de mandlige medlemmer af familien Disguisey, der kender til den hemmelige kraft "Energico". Fabbrizios ærkefjende - den skrupelløse storforbryder Devlin Bowman (Brent Spiner) - har planer om at få fingrene i nogle af verdens mest dyrebare skatte, og til dette formål kidnapper han Fabbrizio og Pistachios mor, Mama Disguisey (Edie McClurg), for at tvinge Fabbrizio til at hjælpe med at stjæle skattene.
    
Da Pistachio opdager, at hans forældre er kidnappet, bliver han dybt ulykkelig, men beslutter sig for at forsøge at redde dem. Heldigvis får han hjælp af sin farfar, der - sammen med sin smukke assistent Jennifer (Jennifer Esposito) - sætter Pistachio grundigt ind i at kontrollere den hemmelige kraft "Energico".
    
I begyndelsen har Pistachio noget svært ved at styre sine forvandlingsevner - men langsomt får han tjek på det, og snart er han helt rustet til at tage kampen op mod den skumle Devlin og redde sine forældre.


Spillelængde:  80 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske