Ringenes Herre Trilogi - 12 disc Special Extended Edition Box

Ringenes Herre Trilogi  -  12 disc Special Extended Edition Box

Ringenes Herre Trilogi - 12 disc Special Extended Edition Box

1 Stk på lager

Brugt DVD

399,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Ringenes Herre Trilogi - Special Extended Edition Box
The Lord Of The Rings - Forlængede Versioner

The Fellowship Of The Ring
Den første Ringenes Herre film introducerer publikum for den magiske verden Midgård og dens indbyggere af mennesker, hobbitter, elvere, dværge, troldmænd og orker. Den yngre, lidt sky hobbit Frodo arver en ring fra sin adoptivfar, gamle Bilbo. Men det er ikke hvilken som helst ring - det er selve Ringen, en magisk smedet guld-ring med ubegrænset magt, der vil kunne skænke Sauron, mørkets hersker i Mor-dor, magten til at herske over hele Midgård. 

The Two Towers
Anden del begynder ved Emyn Muil, hvor de vildfarne hobbitter, Frodo (Elijah Wood) og Sam (Sean Astin), opdager, at den mystiske Gollum følger i deres fod-spor. Men da de fanger ham, viser han sig som et ynkeligt væsen, der i sin tid selv blev fortæret af den ene ring. Han lover at vise dem vejen til Mordors sorte port, hvis de til gengæld vil sætte ham fri. Sam har ingen tillid til deres nye rejse-fælle, men Frodo får medlidenhed med ham og indgår aftalen. 

The Return Of The King
Det sidste store slag nærmer sig, og de mørke styrker rykker tættere og tættere på. Gandalf kæmper en brav kamp for at holde sammen på Gondors nedbrudte hær og får hjælp af Kong Théoden, som gør sine styrker klar til den ultimative kamp. Men selv med op-bydelsen af al deres mod og loyalitet er menneskenes styrker - hvor Eowyn og Merry er iblandt - ikke en reel trussel mod Saurons mægtige hær. 

Specielt om denne udgivelse: I et lækkert 12-disc box set, spækket med ekstramateriale til både de lange sommeraftener samt de kolde om vinteren, er her de forlængede 4-disc versioner af hhv. The Fellowship of the Ring, The Two Towers og The Return of the King i samlet udførelse og i suveræn kvalitet. Peter Jackson har nænsomt udvalgt nye scener og forlænget andre, så der dukker helt nye historier op indimellem, og Howard Shore har skrevet ny musik til de nye versioner af filmene. 


Spilletid:
The Fellowship Of The Ring: 200 minutter
The Two Towers: 214 minutter
The Return Of The King: 240 minutter
I alt:  654 min.


Produktionsår:  2001-2003
Antal DVD:  12 stk.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske