Springet

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Springet (2005)
Tobias Jacobsen (Mikael Birkkjær) er 42 år og lever et normalt liv med sin dejlige kone Ruth og sit faste job som kontorchef i et forsikringsselskab. En dag slår lynet imidlertid ned, som fra en klar himmel, da Tobias får svar på en lægelig undersøgelse - han har en dødelig sygdom.

Lægens besked kommer så uventet, at han oplever det, som om jorden åbner sig under ham, og han styrter i en afgrund. Denne fald-fornemmelse giver ham associationer til en oplevelse, han havde som 13-årig, da naboens datter, Ida, lokkede ham til at springe ud fra en altan med en parasol som faldskærm.

Filmen fortælles som to parallelle historier med tredive års interval. De infiltrerer sig gradvis i hinanden til ét fælles drama, og begge historier indeholder momenter af lykke og ulykke samt skæbner, som på forunderlig vis skilles og føres sammen igen. ”Springet” er en fortælling om at turde kaste sig ud i livet, om at stole på sig selv, om at give miraklet en chance og om at uden humor går det ikke - om end den er sort. ”Springet” er baseret på et manuskript og en idé af Henning Carlsen, som opnåede international anerkendelse som både manuskriptforfatter og instruktør efter sit markante gennembrud med spillefilmen ”Sult” i 1966.


Medvirkende:
Michael Birkkjær
Marina Bouras
Asger Reher
Peter Steen


Stregkode
: 5706710002116
Releasedato: 2005-08-02
Antal Diske: 1
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 2.35:1 Anamorphic Widescreen
Sprog: Dansk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk og Finsk