Marylin Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School (Charm School)

Marylin Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School (Charm School)

Marylin Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School (Charm School)

2 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Marylin Hotchkiss Ballroom Dancing And Charm School
Bageren Frank Keane (Robert Carlyle) lever et liv fuldstændig opslugt af sorgen over tabet af sin kone. En dag stopper han sin bil på landevejen for at hjælpe en fremmed (John Goodman), der er kørt galt. Den fremmede når i de sidste minutter af sit liv at forklare, hvordan han er havnet i uheldet. Det er en historie om ung kærlighed og det første kys. De lovede hinanden at mødes på den femte dag i en femte måned, det femte år i det nyeårtusinde – på Marilyn Hotchkiss’ Ballroom Dancing and Charm School … 

Frank tager afsted for at udleve den fremmedes sidste ønske, men går forgæves, for ingen er mødt op, da han når til danseskolen. I stedet beslutter Frank sig at blive og prøve en enkelt dansetime, men én time er nok til at Frank bliver grebet af stemningen og én time er nok til at få Frank til at påbegynde rejsen tilbage til livet. 

En mands drøm bliver en anden mands skæbne på Marylin Hotchkiss’ Ballroom Dancing and Charm School! 

Marilyn Hotchkiss Ballroom Dancing and Charm School er en film om, hvordan tilfældigheder kan vende op og ned på vores liv. Filmen for alle, der bare én gang har haft lyst til at genopleve barndomsminder og gense deres barndomkæreste. En skøn og hjertevarm komedie i stil med succes’en ”Stegte Grønne Tomater” med nogle af Hollywoods allerbedste karakterskuespillere!


Spillelængde:  100 min.
Produktionsår:  2005
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske