Gwyneth Paltrow Collection - 3 Disc

Gwyneth Paltrow Collection -  3 Disc

Gwyneth Paltrow Collection - 3 Disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Gwyneth Paltrow Collection  -  3 Disc
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004):
Himlens ukronede konge, New Yorks svar på Spiderman, Hollywoods luftbårne Indiana Jones reagerer på kaldet. Jorden skæbne ligger i hans hænder, da utrolige krigsmaskiner indtager verden. Jagten fører Sky Captain fra New Yorks højhuse til Tibets tinder, til Changri La, til lands , til vands - og især i luften. George Lucas effektfolk har skabt magi for 70 millioner $ og hele ramasjanget serveres med et herligt glimt i øjet, masser af charme og retromode i Technocolor. Så vær beredt, når Sky Captain laver loop om pigehjerterne og kickstarter alle eventyrlystne drenges indre superhelt! 
The Talented Mr. Ripley (1999):
I 1958 bliver Tom Ripley sendt til Italien for at overtale studiekammeraten Dickie til at vende tilbage til USA og en stilling i farmands firma. Det er en håbløs opgave. Dels fordi Dickie i fulde drag nyder det søde liv sammen med kæresten, og dels fordi Ripley aldrig har mødt Dickie! Men Ripley er improvisationens mester og overbeviser Dickie om, at de kender hinanden. Han er charmerende, begavet og glider næsten ubemærket ind i rollen som bedste ven og fortrolig. Kamæleonen Ripley studerer Dickie, opsuger hans barndomsminder, indprenter sig hans måde at tale på, kopierer hans gangart og fanger alle små karakteristiske træk. Den fattigeTom Ripley eksisterer ikke længere. Til gengæld findes der nu to næsten identiske rigmandssønner… 
Duets (2000):
Der er den hårdkogte Karaoke-hustler (rock-stjernen Huey Lewis, med bl.a. verdenshittet "The Power Of Love") og hans datter (dejlige Gwyneth Paltrow). De har netop mødt hinanden for allerførste gang - ved hans kones begravelse, hvor hendes smukke sangstemme fangede hans interesse. Der er den ellers altid muntre taxi-chauffør (Scott Speedman, tv-serien "Felicity"), der i sørgmodig tilstand har forladt sin utro kone. For at aflede de tunge tanker har han allieret sig med en særdeles sexet sangsild (Maria Bello, "Coyote Ugly").Fra alle egne af USA strømmer musikalske wannabees, af stærkt varierende kvalitet, til de kaotiske Karaoke-mesterskaber i jagten på penge, berømmelse og den store lykke. 


Spillelængde:  102+134+107 min.
Produktionsår:  2004/2000/1999
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske