Bourne Trilogy Boks - 3 disc

Bourne Trilogy Boks  -  3 disc

Bourne Trilogy Boks - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Bourne Trilogy Boks  -  3 disc

Bourne Identity (2002)
Eksplosiv action-thriller med Oscar-vinder Matt Damon og Franka Potente baseret på den internationale bestseller af Robert Ludlum. Jason Bourne (Damon), der er blevet reddet med to kugler i ryggen, har fået totalt hukommelsestab. Det går snart op for ham, at han bliver nødt til at finde ud af, hvem han er for at overleve. Han jages af mordere i et kapløb med tiden, samtidig opdager Bourne hurtigt, at han også har et udpræget dræberinstinkt... Med sin intelligente internationale handling, nervepirrende action, hæsblæsende biljagter gennem Paris og fantastiske stunts og kampscener vil The Bourne Identity tage pusten fra dig! 

Bourne Supremacy (2004)
Bourne lider af hukommelsestab og har lagt sin voldelige fortid bag sig for at leve et normalt liv med sin kæreste Marie. Men deres fredelige liv bliver ødelagt, da han med nød og næppe overlever et mordforsøg. Bourne bliver nu jagtet af en ukendt fjende, men han er dog ikke nem at få ram på, og man gør klogt i ikke at undervurdere hans færdigheder, beslutsomhed og udholdenhed. 

Bourne Ultimatum (2007)
Matt Damon vender tilbage som den trænede lejemorder Jason Bourne i dette seneste actionbragThe Bourne Ultimatum, som er den tredje film i rækken om Mr. Bourne. De to første film har tilsammen indspillet over $500 millioner. Alt han ønskede sig var at forsvinde. I stedet bliver Jason Bourne nu jagtet af de mænd, der har trænet ham. Han har mistet sin hukommelse og den eneste person, han elskede. Han bliver jagtet af en flok veltrænede dræbere, og kuglerne flyver om ørerne på ham. Bourne har kun ét mål: at gå tilbage til starten og finde ud af, hvem han var


Spillelængde:  114+104+110 min.
Produktionsår:  2002/2004/2007
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske