What Happens In Vegas + Just Married + Guees Who - 3 disc

What Happens In Vegas + Just Married + Guees Who  -  3 disc

What Happens In Vegas + Just Married + Guees Who - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,93 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
What Happens In Vegas + Just Married + Guees Who  -  3 disc

What Happens in Vegas (2008)
Den ene er lige blevet fyret fra sit job. Den anden lige fyret af sin kæreste. Begge tager de til ”Syndens By” – Las Vegas – for at få en sjov aften i byen. De to fremmede vågner op i samme seng og opdager til med, at de har giftet sig i nattens løb. Da den ene næste dag vinder den helt store Jackpot i Vegas, skal de som ægtefolk naturligvis dele præmien. Efter en tur i skilsmisseretten bliver de dømt til at leve sammen som nygifte ægtefolk i et halvt år for begge at kunne få del i pengene. Det går ikke stille af sig, når de hver især forsøger at gøre livet surt for modparten i håbet om at vedkommende vil lade sig skille og dermed selv løbe med hele gevinsten. 

Just Married (2003)
Da Tom Leezak (ASHTON KUTCHER) og Sarah McNerney (BRITTANY MURPHY) vender hjem fra bryllupsrejse til Italien, er de som hund og kat. Ikke alene er der kold luft imellem dem; de forsøger på enhver måde at tirre og genere hinanden. Hvordan er de nået dertil? Det fortæller denne romantiske komedie i tilbageblik. Da Tom og Sarah træffer hinanden, er det kærlighed ved første blik selv om mange sociale og økonomiske barrierer først skal overvindes. Tom arbejder som trafikreportervikar på en natradio og er derudover en fanatisk sportsfan og idrætsudøver; Sarah er ud af en stenrig og snobbet familie og kan uden at bekymre sig om penge drømme om at blive forfatter. Selv om Tom er som en hund i et spil kegler i Sarahs verden, og selv om hendes far og søster gør alt for at få hende til at droppe sit hjertes udkårne, holder de to unge fast ved deres kærlighed, bliver gift og drager på det, der er tænkt som den helt store romantiske bryllupsrejse til Italien. Men alt går galt. De kommer til at kortslutte al elektricitet på det idylliske hotel og bliver smidt ud, de sner inde i deres bil, men når omsider frem til Venedig, hvor ulykker og misforståelser på stribe vedbliver med at vælte ind over dem. Da Sarahs ekskæreste uventet dukker op, forplumrer det yderligere forviklingerne, og den gensidige mistro forstærkes. Da de vender hjem, er alt tilsyneladende slut eller er det alligevel ikke? Er kærligheden trods alt stærk nok til at overvinde alle de mange fortrædeligheder og misforståelser? 

Guess Who (2005)
Da Theresa (Zoë Saldaña) inviterer sin forlovede, Simon (Ashton Kutcher) med til middag hos sine forældre, glemmer hun lige at nævne en lille, men ret vigtig detalje… Han er hvid! Det passer på ingen måde Theresas far, Percy (Bernie Mac), der med det samme iværksætter en lang række tilsyneladende tilfældige ubehageligheder, der alle har til formål, at få Simon til at føle sig mindre velkommen i sin nye familie…. Lige fra at checke hans kreditkort til at ”komme til” at låse ham nede i kælderen hele natten. Men da Percy afslører Simons mest pinlige hemmelighed, udløser han en kædereaktion af så vanvittige begivenheder, at han må erkende, at det ikke altid er far, der véd bedst… 


Medvirkende:
Ashton Kutcher
Cameron Diaz
Lake Bell
Brittany Murphy
Bernie Mac
Zoe Saldana


Stregkode
: 5707020397572
Releasedato: 1970-01-01
Original titel: What Happens in Vegas (2008) / Just Married (2003) / Guess Who (2005)
Antal Diske: 3
Spilletid: 97 / 91 / 101 min.
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 1.85:1 WideScreen 16:9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk