Van Veeteren Box 2 - 3 disc

Van Veeteren Box 2  -  3 disc

Van Veeteren Box 2 - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Van Veeteren Box 2  -  3 disc
Filmene om Van Veeteren bygger på Håkan Nessers bestseller-romaner. De foregår i den fiktive, nordeuropæiske by Maardam og følger den pensionerede kriminalkommissær Van Veeteren (Wollter) og hans to efterfølgere, kriminalinspektør Münster (Hanzon) og Moreno (Rexed). 

Moreno og Stilheden
En pige bliver myrdet straks efter, at hun har forladt en lukket, religiøs sekt, og opklaringen vanskeliggøres for Moreno, da ingen i den religiøse sekt er villige til at samarbejde. Men da endnu en pige bliver kidnappet, og politiet modtager hendes blodige negle med posten, begynder folk at tale. Er det tids nok, til at Moreno kan opklare sagen og finde pige, eller er det allerede for sent? Spilletid: 1 time 28 min. 

Svalen, Katten, Rosen, Døden
Münster opdager liget af en ung, myrdet kvinde i hendes hjem og overrasker morderen, der stadig befinder sig i lokalet. Det lykkes morderen at flygte, men han efterlader sig en helt speciel bog på gerningsstedet. Bogen indeholder en hilsen fra den skyldige. Da endnu et offer findes, sættes Van Veeterens litterære kundskaber på prøve for at nå at stoppe seriemorderen, før der bliver begået flere mord. Spilletid: 1 time 26 min. 

Sagen G
Van Veeterens eneste uopklarede sag dukker op til overfladen igen, da datteren til en privatdetektiv kommer og besøger ham. En voldsom hustrumorder, der gik under jorden for flere år siden, synes nu at være dukket op under et nyt navn og involveret i et nyt mord. Van Veeteren har både professionelle og personlige grunde til at få ham bag lås og slå. Spilletid: 1 time 30 min.


Spillelængde:  264 min.
Produktionsår:  2005
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Svensk
Undertekster:  Danske