Wallander Boks 1: 1-4 (4 disc)

Wallander Boks 1: 1-4 (4 disc)

Wallander Boks 1: 1-4 (4 disc)

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Wallander Boks 1: 1-4 (4 disc)
Wallander Box 1 indeholder de første fire TV-film i serien. 

INDEN FROSTEN
Ved en lille sø udenfor Ystad fi nder man en fl ok svaner, som er brændt ihjel. Ikke langt derfra finder man samtidig en brutalt myrdet kvinde, og Kurt Wallander står nu overfor en bestialsk mordsag. Privat kæmper Wallander også med sit - hans datter Linda har netop afsluttet sine studier på politiskolen i Stockholm og har fået arbejde hos politiet i Ystad. Wallander og Linda skal derfor ikke kun mødes som far og datter – men også som kolleger. Da Linda beslutter at bo hos sin gamle barndomsveninde Anna Westin i stedet for hos sin far, kradser krisen, for alvor, i den lille familie. Anna forsvinder pludselig sporløst og far, datter og den nyansatte politibetjent, Stefan Lindman fra Stockholm, tvinges imidlertid til at arbejde sammen i jagten på en farlig og religiøst fanatisk morder... 

DØDENS HOROSKOP
En mand med lange fletninger og en indianerfjer i håret går ind i en bank med noget der ligner en bombe, om halsen. Han kræver at få indsat penge på en konto, hvis han ikke skal sprænge banken og sig selv i luften. Manden påstår, at hans far er Sitting Bull. Han er den lokale landsbytosse, og da han plejer at være fuldstændig harmløs, bliver han i starten ikke taget alvorligt. Men snart går det op for de tilstedeværende i banken, at bomben er ægte – landsbytossen mener det alvorligt. Spørgsmålet er, om han er den eneste, der står bag røveriet, eller om der er flere indblandede. 

BRØDRENE
En teenagepige har begået selvmord, og det viser sig, at fl ere teenagepiger på en skole i Skåne er på selvmordets rand. Sagen havner på Linda Wallanders bord. Hun har aldrig før været så fast besluttet på at opklare en sag, men hun er ved at gå ned med flaget, da det efterhånden bliver mere og mere tydeligt, at pigerne på skolen bliver udnyttet og misbrugt. Men hvem er det, der misbruger pigerne og driver dem ud på afgrundens rand? Linda og Kurt Wallander bliver i hvert fald hurtigt klar over én ting: Det er en af de mest modbydelige sager, de nogensinde har optrævlet. 

MØRKET
Ægteparret Olof og Carolina Wachtman bliver fundet myrdet på deres gods. Det viser sig, at kvinden er blevet tortureret og voldtaget for øjnene af sin mand, inden de begge er blevet sendt i døden. Gerningsmanden eller gerningsmændene skal fi ndes, og ledelsen i Stockholm er på nakken af Kurt Wallander for at få sagen opklaret i en fart. Wallander får hjælp med opklaringen af sin datter, Linda, samt kriminalkommissær Stefan Lindman. Langsomt men sikkert står det klart, at det iscenesatte mord handler om hævn…en hævn, der går tyve år tilbage i tiden.


Medvirkende:
Krister Henriksson
Johanna Sällstöm
Ola Rapace
Krister Henriksson
Fredrik Gunnarsson
Mats Bergman
Stina Ekblad
Marianne Mörck
Douglas Johansson


Stregkode
: 5706710021308
Releasedato: 2008-12-02
Original titel: Mankell's Wallander Box 1 - Movie 1 - 4
Antal Diske: 3
Spilletid: 380 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1 / DTS 5.1
Billedformat: 1.85:1 WideScreen 16:9
Sprog: Svensk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk