Flemming Og Berit

Flemming Og Berit

Flemming Og Berit

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Flemming Og Berit
Mød det ærkedanske ægtepar, revisoren Flemming og sygeplejersken Berit, i en af de største successerier fra TV 2. Alt er tilsyneladende som det skal være hos Flemming og Berit, men under den pæne overfl ade lurer katastrofen. Flemming har som registreret revisor oplevet den ydmygelse at blive kaldt til møde hos ligningskommissionen. Berit længes desperat efter en rejse til Seychellerne, et par store brune øjne eller bare et lille rødmalet sommerhus i provinsen. På hospitalet gør hun, hvad hun kan for at blive hvirvlet ind i nogle uforudsete begivenheder, men på hjemmefronten samler det erotiske samlivsspil mere og mere støv.  

Afsnit 1 - Flemming og Berit på nye eventyr:
Berit taler i telefon om sit kedelige liv mens hun drømmer om et mere spændende liv. Flemming nervøs før møde med ligningskontoret, og på kontoret får han tilbudt bestikkelse for at godkende en selvangivelse. Berit spørger dr. Schmidt om hjælp og ser en masse hvidt pulver samt en nøgle på hans bord. Mens Flemming var væk, gik hans firma konkurs og Konkurs-Bo dukker op i hans hjem men finder ingen værdier. Kun et gammelt gulnet skattekort. 

Afsnit 2 - Flemming og Berit kommer ud for en hel masse:
Flemming drømmer om et nyt arbejde da han hives ud af sengen. Berit viser en del jobannoncer frem, men han vil gerne arbejde for skattevæsnet. Da han ikke orker at grave efter skatten, får han 8 timer til at blive rig. Flemming får ved en fejl en anden mands telefon og ender med at tjene styrtende med penge så parret ender på forsiden af alle bladene. Da de er på casino møder de Ruth som arbejder for skattevæsnet og Flemming får besked om at starte om mandagen. 

Afsnit 3 - Flemming og Berit i overhængende livsfare:
Berit drømmer om sex da hun vækkes af Flemmings råb fra badeværelset. Han møder glad op på arbejde og får Ruth som sekretær. Berit tror der kan være noget skummelt ved dr. Schmidt, mens Ruth får overarbejde med at overvåge Rogers grillbar. Flemming taler konstant om sit arbejde så Berit bliver nedtrykt. De går ud for at spise og ender hos Roger hvor de bliver tilbudt hælervarer. 

Afsnit 4 - Flemming og Berit på krigsstien:
Det er lørdag og parret vil hygge sig og grave skatten op da de får besøg af naboerne med besked om vejfesten. Derfor møder de op i byggemarkedet hvor Flemming dummer sig. Flemming starter med at male badeværelset. Til festen bliver de hånet for ikke at have børnenes karakterbøger eller egne lønsedler med så de går hjem og finder skatten. Da naboerne vil se eventuelle ombygninger barrikaderer Flemming døren. 

Afsnit 5 - Flemming og Berit får det rigtigt skidt:
Efter nogle vilde drømme vågner parret op og Berit vil skilles. Hun er meget nedtrykt og nyser på dr. Schmidts bord og da hun rydder op får hun nøglen med i lommen. Da Berit misforstår hvorfor Ruth og Flemming er på skadestuen taber hun nøglen og vil tilbringe aftenen på sofaen med slik og en video. Det er kedeligt så hun ringer efter natlægen som viser sig at være dr. Schmidt. Han truer hende med nøglen, som Flemming imens har brugt til at finde et hemmeligt regnskab. Og da hans mor skal på ferie kommer han hjem tids nok til at redde Berit og se skattevæsnet fange dr. Schmidt for skattesnyd. Berit og Flemming forsones og ser hvad skattekisten indeholder. 

Afsnit 6 - Flemming og Berit flytter hjemmefra:
Flemming og Berit vil flytte fra huset og flygter til vestkysten. Her flytter de ind i en faldefærdig rønne. Den bliver dog snart købt af en stenrig tysker så Flemming og Berit flytter kan købe deres gamle hus og flytte ind igen. 


Medvirkende:
Peter Schrøder
Søs Egelind
Kirsten Lehfeldt
Waage Sandø
Morten Suurballe
Tommy Kenter


Stregkode
: 5708758675451
Releasedato: 1970-01-01
Original titel: Flemming & Berit (1994)
Antal Diske: 1
Spilletid: 150 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Dansk
Billedformat: 1.33:1 FullScreen 4:3
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen