Løgnhalsen 2 (Som Togstewardesse - Tandlæge)

Løgnhalsen 2 (Som Togstewardesse - Tandlæge)

Løgnhalsen 2 (Som Togstewardesse - Tandlæge)

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Løgnhalsen 2
Der bliver løjet igennem, når Carl Quist Møller er på skærmen i børnedramaserien Løgnhalsen. Carl Quist Møller er manden bag en ny omgang børne-tv om den kluntede og utjekkede far, der gang på gang bliver sat på plads af sine supertjekkede trillinger.
    
Hvert afsnit beriges af et musisk indslag, hvor kendte danske musikere kigger forbi og spiller eller synger. Blandt andet medvirker Michala Petri og Thomas Buttenschøn.

Børnene i familien er trillingedrenge på ca. 10 år, alle velplejede og velfriserede og klædt i lyseblå skjorter og mørke bukser. Ungerne er totalt selvkørende og opfører sig som små voksne mennesker med de nyeste bærbare computere og mobiltelefoner. De er ambitiøse og effektive og laver lektier ved morgenbordet, læser avis og følger med i den internationale udvikling.
    
Faderen er derimod arbejdsløs og forsøger i al sin utjekkethed at lyve sig til sine børns anerkendelse. Det bringer ham ud i forskellige jobs og flotte uniformer, hvor hans løgne eskalerer og udvikler sig til musikalske indslag. Det er underholdende, men anerkendelsen fra trillingerne lader vente på sig, fordi han klodser i det hver gang.

Faderen spilles af Carl Quist Møller, som gennem de seneste 20 år har brugt en stor del af sin tid på at finde vej ind til barnlige sjæle. Både som tegner, forfatter, historiefortæller, musiker, skuespiller og billedkunstner. Blandt Carl Quist Møllers mest omtalte tegninger er Jungledyret Hugo, men Jungledyret Hugo er ikke det eneste dyr i Carl Quist Møllers verden. Den indeholder også dyr som Dovendyret Erna, Brøleaben Ebbe og Ællingen Ægir, der opfandt rap-musikken.
    
I DR-sammenhæng fortalte Carl Quist Møller (f. 1964) første gang sine løgnehistorier i Fjernsyn for dig i 1997. Løgnehistorierne er siden blevet udgivet som bøger og bragte ham i 1999 Dansklærerforeningens Forfatterpris. Carl Quist Møller fortæller i dag løgnehistorier til 700 børn ad gangen rundt om på landets skoler og biblioteker.


Spillelængde:  130 min.
Produktionsår:  2008
Antal Disc:  1 stk
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske