En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)

En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)

En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
En Kvinde Forsvinder (1979) (The Lady Vanishes)
Vi befinder os i slutningen af 1930'erne lige inden Anden Verdenskrigs udbrud. Dampkedlen hyler på et eksprestog på vej gennem Tyskland. Om bord findes Amanda Kelly, en ung, smuk amerikansk arving. Ved sit bord i restaurantvognen får hun selskab af en gammel og meget elskværdig jordemoder fra England, Miss Froy. De bliver hurtigt gode venner, men pludselig forsvinder Miss Froy sporløst. Amanda beder de andre passagerer om at hjælpe hende med at lede, men de er underligt modvillige. De påstår, at kvinden aldrig har eksisteret!
    
Kun fotografen Robert Condon tror på hende. Mens de undersøger mysteriet, opdager de et livsfarligt spionkomplot, hvor ikke alle er, hvad de udgiver sig for at være.

Ethel Lina Whites berømte spionroman blev første gang filmatiseret i 1938 under instruktion af Alfred Hitchcock. I denne spændende nyindspilning ser vi navne som Elliot Gould, Cybill Shepherd (Golden Globe-belønnet to gange for TV-serien Moonlighting med Bruce Willis), Angela Lansbury (Golden Globe-belønnet fire gange for TV-serien Murder, She Wrote), samt Herbert Lom, som vi kender som Clouseas gale chef i Den lyserøde Panter-filmene.


Spillelængde:  95 min.
Produktionsår:  1979
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske