The Simpsons: Around The Worlds In 80 Dohs

The Simpsons: Around The Worlds In 80 Dohs

The Simpsons: Around The Worlds In 80 Dohs

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Simpsons: Around The Worlds In 80 Dohs

30 Minutter Over Tokyo
Simpsons har sparet buler af penge efter at have deltaget i et husholdnings- besparelsesseminar, så de har fået råd til at rejse til Japan. Men det varer ikke længe før deres rejse-Yen slipper op, så de er med i et TV show for at rejse penge til turen hjem.

Simpsons På Safari
En ulovlig arbejdsnedlæggelse bland Springfields supermarkedsposepakkedrenge leder Simpsons til en gammel pakke hundekiks med en konkurrence og de vinder en gratis rejse til Afrika. De besøger en chimpanse lejr, men den er ikke lige, hvad den udgiver sig for.

På Eventyr I Brazilien
Simpsons får en telefonregning, der bl.a. indeholder et monsteropkald til Brasilien. Det viser sig at være Lisa, der har forsøgt at finde en forældreløs dreng, som hun har sendt penge. Hele familien tager til Brasilien for at finde drengen, men Homer bliver kidnappet.

Simpsons Styrer Storbritannien
Simpsons rejser til London, hvor Bessefar forsøger at finde en for længst glemt flamme og Bart og Lisa oplever et mindre chokoladechok. Homer rammer en guldbelagt hestevogn (med dronning i) og endnu en gang må hele familien flygte fra et fremmed land.



Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske