The Simpsons Classics: The Simpsons.com

The Simpsons Classics: The Simpsons.com

The Simpsons Classics: The Simpsons.com

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Simpsons Classics: The Simpsons.com (2002)

TREEHOUSE OF HORROR X
Ved et uheld kommer Marge til at køre Ned Flanders over, men endnu mere uheldigt er det, at han overlever – og vil have hævn… Bart og Lisa får superkræfter og møder Xenas Lucy Lawless. Og hvis dét ikke skulle være nok, sender en global computerfejl hele verden ud i en tilstand af rent kaos.

HOMER GOES TO COLLEGE
Homer tvinges tilbage på college for at deltage i en udvidet fysisk træning. Og mens han nu er der, finder han på en masse practical jokes, der alle går ud over rektor. Men det synes hans nørdede kammerater bare er for langt ude, så de tager selv affære…. 

DAS BUS
Undervejs til en international konference vælter bussen med Springfields børn ud fra en bro og ned i havet. De driver for vejr og vind og ender til sidst på en øde ø, der minder meget om "Fluernes Herre". Samtidig starter Homer en internet-forretning, men møder kraftig modstand fra den monopolistiske Bill Gates. 

ITCHY AND SCRATCHY LAND

Familien besøger Itchy og Scratchy Land "Verdens voldeligste sted". Men det, der egentlig begynder som en hyggelig ferieudflugt, ændres på et splitsekund til rendyrket horror, da en robot går amok…



Spillelængde:  88 min.
Produktionsår:  1994
Antal DVD:  1
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske