The Apartment (1996) (L Appartement)

The Apartment (1996) (L Appartement)

The Apartment (1996) (L Appartement)

1 Stk på lager

Brugt DVD

59,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
The Apartment (L Appartement)
L'Appartement er en opfindsom og romantisk fortælling om kærlighed og besættelse. Filmen blander sydlandsk romantik med Hitchcock-stil og er en vellavet pastiche om fem personers passioner og liv.
    
Historien tager udgangspunkt i Max kort før hans bryllup. Ved et tilfælde hører han en kvinde diskutere i telefonen udenfor et herretoilet. Stemmen tilhører hans tidligere kæreste Lisa, som han stadig er varm på. Det lykkes ham at opspore hendes adresse, men lejligheden er beboet af en anden kvinde, som påstår, at hun er den Lisa, han hørte. Hun forfører ham og får ham til at glemme alle andre. Men det er kun begyndelsen på forviklingerne.
    
Med Vincent Cassel (Max), der fremragende portrætterer elskeren, som går fra barnagtig hjertesorg til karismatisk og uimodståelig beslutsomhed, den maniske Romane Bohringer (Alice) og den underskønne Monica Belluci (Lisa).

Instruktøren Gilles Mimouni udnytter de romantiske omgivelser til fulde og skifter mellem tider, kvinder, caféer og flotte parisiske lejligheder, mens han opbygger den intrigante og uforudsigelige handling, der omhyggeligt binder de kærlighedssøgende personer sammen i et virvar af tråde og stormer afsted mod et berusende klimaks.


Medvirkende:
Romane Bohringer
Vincent Cassel
Monica Bellucci
Sandrine Kiberlain
Olivier Granier
Tsuyu Shimizu


Stregkode
: 5050582419191
Releasedato: 1753-01-01
Original titel: Appartement, L' (1996)
Antal Diske: 1
Spilletid: 112 min.
Censur: over 7 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 (stereo)
Billedformat: 1.66:1 FullScreen 4:3
Sprog: Fransk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk