Ghostbusters 1 + 2 box - 2 disc

Ghostbusters 1 + 2 box  -  2 disc

Ghostbusters 1 + 2 box - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Ghostbusters 1 + 2 box  -  2 disc
Forbered dig på en dejlig slimet oplevelse med Ghostbusters og Ghostbusters 2, som for første gang er samlet i dette eksklusive gavesæt. Disse to film blev uhyrligt populære over hele verden og satte samtidig nye standarder for actionkomedier. Gavesættet indeholder de to film og en masse spøgende bonusmateriale. Der er ingen, der stikker Ghostbusters, når det gælder overnaturlige klassiske komedier.

Da de tossede, fallerede universitetsprofessorer Peter Venkman (Bill Murray), Ray Stantz (Dan Aykroyd) og Egon Spengler (Harold Ramis) bliver arbejdsløse, beslutter de at starte deres egen virksomhed og tilbyde spøgelsesudryddelse. En af deres første ordrer går ud på at redde den smukke cellist Dana Barrett (Sigourney Weaver) og den nørdede Louis Tully (Rick Moranis), som ved et uheld har åbnet døren til Helvede - i deres egen lejlighed!

De gæve genfærdsjægere er tilbage i overstadig aktion mod det overnaturlige i Ghostbusters 2, hvor en slimet underjordisk flod truer med at opsluge New York. Og dermed starter den sjoveste redningsaktion, der nogensinde er udført!


Spillelængde:  107+108 min
Produktionsår:  1984/1989
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske