Fifi Og Blomsterbørnene: Fifis Fridag

Fifi Og Blomsterbørnene: Fifis Fridag

Fifi Og Blomsterbørnene: Fifis Fridag

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Fifi og Blomsterbørnene: Fifi's fridag
Følg Fifi og hendes fantastiske gruppe af små blomsterbørn i blomsterlandet – mor dig og lær en masse nyttige ting... Indeholder følgende episoder:

  • Førstepræmie i farver
    Fifi og hendes venner arrangerer en malekonkurrence og Primula skal være dommer. Hun vil ikke sige hvad førstepræmien er. Stikki tror at det er en kage og snyder som sædvanligt, for at vinde konkurrencen.
  • Fifis fugleskræmsel
    Primula vil gerne af med alt hendes tøj med blomster på, da den nye mode nu er striber. Nogle af hendes venner bliver helt forskrækkede, da de ser hende i striber - så er det jo godt at fugleskræmslet skal have nyt tøj.
  • Fifis fridag
    Fifi slider og slæber i sin have. Viola og Rumle foreslår Fifi at hun tager en fridag, hvor de så vil passe haven for hende. Det viser sig at der er nok at gøre i haven mens Fifi holder fri.
  • Stikki køber ind
    I dag skal Fifi og Viola passe en butik. Stikki, er som sædvanligt grådig og tilbyder at handle for blomsterbørnene, for så at beholde varerne selv.
  • Fifi på sporet
    Fifi bager en masse kager, da hun skal have te selskab. Da Stikki finder ud af det, sniger han og Slumse sig ind hos Fifi og stjæler det hele. Mon Fifi finder ud af hvem det er?



Spillelængde:  50 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen