Hero Wanted + Edison: City Of Crime - 2 Disc

Hero Wanted + Edison: City Of Crime  -  2 Disc

Hero Wanted + Edison: City Of Crime - 2 Disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Hero Wanted + Edison: City Of Crime  -  2 Disc

Hero Wanted
Liam Case (Cuba Gooding Jr.) er skraldemand, men for at gøre indtryk på den søde bankassistent nede i banken, iscenesætter han et bankrøveri, hvor han kan komme ind og afværge det hele og derved blive en helt i hendes og alle andres øjne. Men stuntet går galt. Liam bliver skudt, og da han vågner op på hospitalet, sværger han hævn over sine forrædere. Han begynder en personlig vendetta mod den hårde bande, men ikke alle er lige begejstrede for hans måde at skabe retfærdighed på. Politimanden Terry Subcott (Ray Liotta) mistænker Liam for en lang række selvtægts-forbrydelser og er lige i hælene på ham.

HERO WANTED er en sprængfarlig cocktail af benhård action, halsbrækkende stunts og spænding på højeste niveau. Gooding Jr. og Liotta vil banke din puls i vejret og klistre dine øjne til skærmen. 

Edison: City Of Crime
Politiets nye F.R.A.T. enhed har ryddet effektivt op i gaderne. Men der hviskes i krogene: magtmisbrug, korruption… endda narkohandel. Det er disse rygter den unge journalist Josh Pollack (Justin Timberlake) er ved at undersøge. Hans chef, veteranen Moses Ashford (Morgan Freeman), er ikke indstillet på at løbe risikoen ved at udfordre byens magtelite. I stedet fyrer han Pollack, men skifter mening da et brutalt pas-dig-selv-overfald sender den unge journalist og dennes kæreste på hospitalet. Ashford og Pollack allierer sig med detektiv Levon Wallace (Kevin Spacey) for at afsløre forbryderne, der skjuler sig bag politiskilte. De ved, det er en livsfarlig opgave - og det bliver bekræftet, da deres eneste vidne koldblodigt bliver likvideret… 



Spillelængde:  91+95 min.
Produktionsår:  2007/2005
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske