Kærlighed i Koleraens Tid + Tristan

Kærlighed i Koleraens Tid + Tristan

Kærlighed i Koleraens Tid + Tristan

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Kærlighed iKoleraens Tid + Tristan 

Kærlighed I Koleraens Tid:
Som ung mand forelsker Florentino sig i Fermina, som han har kendt siden sin barndom. Men deres kærlighed slukkes hårdt og brutalt af Ferminas far, og Fermina bliver i stedet gift med lægen, Juvenal Urbino. Men Florentino kan ikke komme sig over sin forelskelse og længes konstant efter hende, selvom han forsøger at dulme længselen med den ene elskerinde efter den anden. Men da lægen Urbino dør, øjner han sin chance – 53 år, 7 måneder og 11 dage efter at han sidst erklærede hende sin kærlighed. KÆRLIGHED I KOLERAENS TID er Mike Newells (Fire Bryllupper og en Begravelse, Harry Potter) storslåede fi lmatisering af Nobel-prisvinder Gabriel García Márquez’ bestseller om kærlighed, der ikke vil dø. I rollen som Florentino ses Hollywoods spanske førsteelsker, Javier Bardem, som vandt en Oscar® for sin rolle i storfi lmen NO COUNTRY FOR OLD MEN. 

Tristan:
Før Romeo og Julie var der Tristan og Isolde, der måtte gå så grueligt meget igennem for kærligheden. Wagners opera af samme navn gjorde de elskende udødelige, men nu får klassikeren om den engelske helt og den irske prinsesse nyt liv i Kevin Reynolds ridderdrama.

En smuk prinsesse forelsker sig i en ædel ridder, men deres romance risikerer at ødelægge den skrøbelige fred mellem England og Irland. Er deres kærlighed dødsdømt?


Medvirkende:
John Leguizamo
Liev Schreiber
Javier Bardem
James Franco
Sophia Myles



Spillelængde:  132+120 min.
Produktionsår:  2007/2006
Antal DVD:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske