The Lazarus Child

The Lazarus Child

The Lazarus Child

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Lazarus Child
Tolvårige Ben følger sin syvårige lillesøster, Frankie, i skole, da hun brutalt bliver majet ned af en firhjulstrækker. Flere måneder efter ligger Frankie stadig i koma, og Ben er så plaget af skyld, at hans hår er blevet hvidt.

Familien søger nu hjælp hos Dr. Lizzie Chase, hvis eksperimenterende behandling kan tvinge børn ud af koma. Men Dr. Chase har ikke succes hver gang. Og en kontroversiel dødssag har bragt hende på kant med en af områdets mest magtfulde politikere. Dr. Chase er i fare. Og det samme er alle, der søger hendes hjælp...

The Lazarus Child er baseret på den internationale bestseller af Robert Mawson, og det er Oscar®vinderen Ron Bass, der har omsat det nervepirrende spændingsdrama til film.

Topstjernen Andy Garcia (Godfather 3, Ocean's Eleven) er Ben og Frankies mislykkede far, mens de øvrige roller spilles af blandt andre Angela Bassett (What's Love Got To Do With It) og Francis O'Connor (A.I.). The Lazarus Child er en fremragende historie omsat til en ægte kvalitetsfilm!


Antal Disc: 1

Spillelængde: 93 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Produktionsår: 2005