Paulie + Mus I Eget Hus - 2 disc

Paulie + Mus I Eget Hus  -  2 disc

Paulie + Mus I Eget Hus - 2 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Paulie + Mus I Eget Hus  -  2 disc

Mus I Eget hus
Du hyler af grin over denne fantastiske komedie, som kritikerne kalder brølende underholdning for børn og voksne.

De altid uheldige brødre Lars og Ernie Smuntz er ikke særlige imponerede over det faldefærdige gamle herskabshus, de arver - indtil de opdager, at deres forfaldne gods faktisk er flere millioner værd.

Men før de kan kræve pengene ind, er de nødt til at få husets sidste, stædige beboer ud: en lille hårdnakket mus. Hvad der måske synes legende let, bliver en storslået kamp af hysteriske dimensioner. 

Paulie
Når man er verdens sjoveste hurtig-snakkende papegøje, kan man hurtigt ende i en hel masse ballade, som Paulie også finder ud af i denne hysteriske eventry-klassiker, som hele familien vil elske. En lille fugl med en stor personlighed, rejser ud i verden for at finde den kærlige pige, som han voksede op hos. Rejsen bliver lang og med mange omveje? Men med hjælp fra en mægtig god ven, skal det nok lykkes!. for at finde den kærlige pige, som han voksede op hos. Rejsen bliver lang og med mange omveje? Men med hjælp fra en mægtig god ven, skal det nok lykkes!. for at finde den kærlige pige, som han voksede op hos. Rejsen bliver lang og med mange omveje? Men med hjælp fra en mægtig god ven, skal det nok lykkes!.


Spillelængde:  98 + 88 min.
Produktionsår:  1998/2003
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk (Dansk tale på Paulie)
Undertekster:  Danske