Backdraft + Dantes Peak + Daylight - 3 disc

Backdraft + Dantes Peak + Daylight  -  3 disc

Backdraft + Dantes Peak + Daylight - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

129,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Flammehav + Dantes Peak + Daylight  -  3 disc

Flammehav (Backdraft)
Ron Howards film handler om to brødre, begge brandmænd, son forsøger at føre familietraditionen videre og lære at leve med mindet om deres fars tragiske død. Brian McCaffrey (William Baldwin), der som barn så sin far omkomme under en brand, vender tilbage til sin fødeby, Chicago, hvor han bliver optaget på prøve som brandmand under sin bror, brandmester Stephen McCaffrey (Kurt Russell). Stephens barske og fanatiske holdning til godt brandmandsarbejde, driver Brian til at overflytte til en mindre farligafdeling under brandinspektør Donald Rimgale (Robert De Niro). Han her på sporet af en snedig pyroman, der har specialiseret sig i at lave røggaseksplosioner... Desuden medvirker Scott Glen, Jeniffer Jason Leigh, Rebecca DeMornay og Donald Sutherland. Flammehav er filmet af den danske Mikael Salomon, der for alvor har skruet op for blusset og skabt en åndeløs, virkelighedstro og skræmmende baggrund for filmens menneskelige drama. 

Dante's Peak
I den fredelige by Dante’s Peak frygter ingen af indbyggerne, at den store vulkan, der ligger tæt på byen, vil gå i udbrud. Men videnskabsmanden Harry Dalton, der er på besøg i den smukke by, kan fornemme, at noget er galt. Byrådet vil ikke hjælpe – en redningsaktion koster for mange penge, siger de. Ingen vil høre på Harry Dalton udover den kvindelige borgmester. Men snart får de andet at lytte til. Lyden af eksploderende lava… 

Daylight
Den underjordiske tunnel mellem Manhattan og New Jersey styrter sammen. Nogle få overlevende finder sammen i tunnelens midtersektion, der endnu holdes oppe. Men hvordan skal de komme ud? Heldigvis er der en modig taxa-chauffør (Sylvester Stallone), der ved lidt om tunnelkatastrofer og ikke står tilbage for at tage på en redningsekspedition under jorden! Spillelængde:  132+104+110 min.
Produktionsår:  1991/1997/1996
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske