Bring It On 1-5 Box Set

Bring It On 1-5 Box Set

Bring It On 1-5 Box Set

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Bring It On 1-5 Box Set

Denne boks indeholder følgende 5 film:

Bring It On (2000)
Selv i cheerleading bliver der dystet. To hold konkurrerer om det årlige mesterskab, og pigerne kæmper hårdt for ære og anerkendelse. På Rancho Carne High School i San Diego har skolens cheerleading trup, The Toros, haft vind i sejlene de sidste fem år. Nu står truppen til at skulle have en ny leder, Torrance (Kirsten Dunst), og hun forventes at hente trofæet hjem i den årlige nationale cheerleading konkurrence. Men det er ikke uden problemer at gå efter guldet, der er uro i geledderne og den nye, rapkæftede Missy Pantone fra L.A. (Eliza Dushku fra Buffy – Vampyrernes skræk) skaber yderligere bøvl. 

Bring It On Again (2004):
Nu er cheerleaderne på banen igen i denne sjove og frække opfølger til succesen "Bring It On". Spændingen og safterrne stiger, da de nye cheerleadere kæmper mod favoritterne i en fald eller knald konkrrence. Rollerne spilles af unge skuespillere på vej mod stjernerne i denne flotte opfølger. Der spruler endnu mere af energi, entusiasme og ideer. 

Bring It On: All Or Nothing (2006)
Nu er pigerne på banen igen i opfølgeren til "Bring it on" og "Bring it on Again" med mere energi, mere entusiasme og flottere koreografi. Bring it on - All or Nothing handler om to rivaliserende cheerleader-hold, der konkurrerer om at komme med i en tv-udsendelse.

Bring It On: In It To Win It (2007)
Nu er cheerleaderne igen på banen med mere spjæt, hot musik og benhård konkurrence i en spliterny komedie! East Coast Jets' vitalitet og frække attitude har vundet dem The Cheer Camp Championship flere år i træk. Men nu er West Coast sharks fulde af gå-på-mod og mener, at deres koreografi og præstation er god nok til vinde mesterskabet - indtil de bliver ramt af en katastrofe, og deres drøm om pokalen kommer i fare... Lederne af de to hold indser, at de er nødt til at samarbejde og overgå sig selv.

Bring It On: Fight To The Finish (2009)
Christina Milian spiller hovedrollen som den frække cheerleader-anfører Lina Cruz, der får vendt op og ned på hele sit liv, da hendes familie flytter fra storbyen LA til badebyen Malibu. På den nye skole kommer Lina op og toppes med Avery, som er en Ultra-konkurrence-orienteret super-cheerleader. Samtidigt falder Lina for Averys supernuttede bror, Evan. Lina smider normalt ikke håndklædet i ringen, men kan det mon lykkes hende at danne en ny cheerleadergruppe, som kan slå Averys hold ved The Spirit Championships? Og samtidig beholde Evan som sin kæreste? Filmen er spækket med hot musik, kamp til stregen og vildt sjove indslag.


Medvirkende:
Kirsten Dunst
Eliza Dushku
Gabrielle Union
Jesse Bradford
Anne Judson-yager
Bree Turner
Bethany Joy Galeotti
Hayden Panettiere
Ashley Benson
Cassie Scerbo
Jennifer Tisdale
Kierstin Koppel
Christina Milian
Rachele Brooke Smith


Stregkode
: 5050582779516
Releasedato: 2010-05-25
Antal Diske: 5
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Billedformat: 16:9 WideScreen
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske