Stages (Dune)

Stages (Dune)

Stages (Dune)

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Stages (Dune)
Vi følger barndomsvennerne Cille, Danny, Mattias, Malte, Pete, Simon og Ole på deres vej fra teenagere til unge voksne og fra Skive til København og videre ud i verden en intens rejse, der sitrer af energi! Det er historien om Dúné. Bandet der udgav deres første plade som 18-årige, og deres karriere for alvor eksploderede. Begejstringen ville ingen ende tage, og de blev overdynget med priser, legater, nomineringer og flotte anmeldelser og stadig som hjemmeboende gymnasieelever var de pludselig på fuld fart mod stjernerne!

Men med succesen vokser også forventningerne og ansvaret. Og hvad sker der med venskaber, parforhold og én selv, når det der før blot var en uskyldig drøm, pludselig bliver meget virkeligt? Den dedikerede instruktør er kommet helt ind under huden på de syv unge mennesker og følger tæt den lille flok venner på godt og ondt igennem deres sidste teenageår. Fra de bor hjemme og går i gymnasiet, til fester og i øvelokalet, til de får huen på og flytter hjemmefra. Vi udlever drømmen med dem - igennem kærestesorger, hjemve, branderter, opture, nedture, forløsning, opløsning, begejstring og knuste hjerter.

EKSTRAMATERIALE:
DVD'en indeholder ud over filmen en minikoncert, video-blogs produceret af bandet, musikvideoer, ekstra scener, soundslide, bag om filmen og kommentarspor med hele bandet.

Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  2009
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske