Den 2. Side: Alle 6 afsnit

Den 2. Side: Alle 6 afsnit

Den 2. Side: Alle 6 afsnit

2 Stk på lager

Brugt DVD

69,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Den 2. Side: Alle 6 afsnit
Lyden af fodtrin i tomme rum, uforklarlige stemmer fra slørede skikkelser, rådne kadavere i kælderen og mystiske pletter på sengetøjet. Det er alle sammen hændelser og fænomener der kan få os til at føle os ubehageligt tilpas og blive bange. Men frygt ikke! Der er ingen grund til at opsøge åndemagere, vodoo præster eller at plaske hele hytten til med vievand. De to frygtløse og dybt professionelle spøgelsesjægere fra den paranormale virksomhed Den 2. Side tilbyder mange former for uddrivelse og renselse af paranormal aktivitet og er altid klar til at give en hjælpende hånd. Mod betaling naturligvis..

Det er de to brødre, Ole og Marius Rantzov, der er grundlæggere og virksomhedens direktører. På denne DVD kan du følge deres arbejde og være med når de opsøger og undersøger uhyggelige hændelser og fænomener såsom sexdæmoner, tog med egen vilje, besatte piger, sindssyge læger og psykopatiske godsejere.

I denne horror-sitcom af Brian Mørk spiller Rune Klan og Magnus Millang de to brødre Ole og Marius, og blandt de øvrige medvirkende i serien er Rasmus Botoft, Bodil Jørgensen, Bjarne Henriksen, Martin Buch, Zlatko Buric, Anders Breinholt og Thomas Levin.Spillelængde:  152 min.
Produktionsår:  2010
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen