Bottom 2: Helt I Bund

Bottom 2: Helt I Bund

Bottom 2: Helt I Bund

1 Stk på lager

Brugt DVD

79,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Bottom: Sæson 2
Bottom DVD 2 (Digger) indeholder følgende episoder:

Guldgraver (Digger):
Et kontaktbureau må være løsningen på Eddie og Richies kærlighedsproblemer, og fint skal det være, da det viser sig, at ”hertug Richie af Kidderminster” skal splejses sammen med en vicomtesse af Moldavien. Og når lagnerne så er skrabet rene, skal Richie nok vise hende, hvad han har lært af sin sexhåndbog. 

Kultur (Cutlure):
Hvordan slæber Eddie og Richie sig igennem en hel aften uden tv? Efter de opfindsomme selskabslege ”sæt et stykke tape på køleskabet” og ”hvem kan have mest kagecreme i underhylerne?” kaster Eddie og Richie sig ud i noget så dannet og civiliseret som et parti skak. Richies forståelse af reglerne er dog lettere alternativ. 

Indbrud (Burglary):
Eddie kommer vaklende hjem fra en tur i byen, men hvor er Richies helleflynder til £1,75? Da Eddie er blevet lagt i seng, bliver aftenen ikke bedre af, at nogen begynder at rumstere nedenunder, og hvad stiller man egentlig op med en indbrudstyv, der er tapet fast til en stol? 

Konfrontation (Parade):
Da Richie og Eddie får et tip om en sik-ker vinder i hestevæddeløbet, er det bare om at få pantsat alt, man kan få fingrene i. Og når der så oven i købet sidder en vet-eran fra Falklandskrigen med et kostbart træben og ødelægger Richards sexappeal, er det ikke svært at finde et offer. 

Velsignet (Holy):
Julen står for døren, og Richard er i fuld gang med at udstille sin inkompetence i et køkken. Men midt i den kulinariske katastrofe kommer et sendebud fra Himlen og afslører Richies sande identitet og grunden til, at han aldrig har fået et knald. 

Udflugt (Bottom’s Up):
En udflugt i det grønne med overnat-ning burde være en smal sag, bortset fra at fjolset Richie har slået det mølædte telt op på et hundetoilet på fælleden og glemt al dåsemaden. Spørgsmålet er så, hvor meget kød, der egentlig er på et pindsvin, og om det mon kan passe, at indianerne spiser dem.

Medvirkende:
Adrian Edmondsonm
Rik Mayall
Steve O'donnell
Christopher Ryan


Stregkode
: 7391970028549
Releasedato: 2008-12-02
Original titel: Bottom Series Two
Antal Diske: 1
Spilletid: 177 min.
Censur: over 15 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: 1.33:1 FullScreen 4:3
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk