Smølferne 5: Kongesmølf

Smølferne 5: Kongesmølf

Smølferne 5: Kongesmølf

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Smølferne 5: Kongesmølf

Tryllesmølf & Det Magiske Spejl
Tryllesmølf stjæler en af Gargamels magiske trylleformularer, men det slår fejl og han forvandles til en drage. Gammelsmølf og alle Smølferne sniger sig tilbage til troldmandens slot, for at finde en modgift, der kan forvandle dragen til en Smølf igen. Gargamels magiske spejl indfanger Forfængelighedssmølf. Smølfine og Brillesmølf haster til for at redde ham. Inde i spejlets verden, laver de en kæmpe eksplosion der splintrer spejlet og de skynder sig tilbage til Smølfelandsbyen. 

2. Kongesmølf & Skæmtesmølfs Mønt
Efter at have instrueret Smølferne i at bygge dæmningen færdig, begiver Gammelsmølf sig af sted. Brillesmølf skaber ravage, da han udnævner sig selv til konge, men Gammelsmølf vender tilbage lige i tide til at redde dæmningen fra at sprænge. På grund af Skæmtesmølfs drengestreger, tror ingen på ham, da han fortæller at katten Azrael vil angribe. Skæmtesmølf skynder sig til Gargamels slot og fortæller nogen eksplosive vittigheder, så han kan befri sine venner. 

3. Astrosmølfen
Drømmesmølfens ønske om at blive en Astrosmølf går i opfyldelse, da Gammelsmølf får ham til at sove, og Smølferne lander i et rumlandskab. Gargamel holder nøje øje med deres narrestreger gennem hans krystalkugle, men også han bliver offer for Gammelsmølfs magi og bliver sendt ud i et tordenvejr.  

Tryllesmølfen & Den Onde Ånd
Gargamel skaber en Tryllesmølf for at lokke Gammelsmølf og hans Smølfevenner i en fælde. Gammelsmølf narrer dog den onde troldmand med noget af hans egen magi. Smølferne finder en ånd i en flaske, der nægter at give dem deres ønsker, indtil de råber det magiske ord. Gargamel finder det magiske ord i sit bibliotek og sender ånden ud for at fange Smølferne. Efter Gargamel har brugt sine ønsker, fremsiger Gammelsmølf de magiske ord, og ånden må eftergive hans befalinger. 


Spillelængde:  94 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen