Smølferne 7: Romeo Og Smølferne

Smølferne 7: Romeo Og Smølferne

Smølferne 7: Romeo Og Smølferne

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Smølferne 7: Romeo Og Smølferne

Indeholder 4 afsnit. 

Smølfesuppen
En frygtelig kæmpe kaldet Glubrian hjælper Gargamel med at jage Smølferne, så han kan få Smølfesuppe. Men Gammelsmølf snyder det store monster, og overbeviser ham om at Gargamelsuppe er en langt mere appetitlig suppe. 

Puslinge problemer & Morgenstund har guld i mund
Klodsetsmølf bringer en pusling med til Smølfelandsbyen, hvor det truer med at spise den nye dæmning. Musiksmølf spiller dejlig musik som får puslingerne til at marchere ind i skoven til Gargamel. Gargamel fanger ti Smølfer til hans guld medicin og imens planlægger Gammelsmølf deres flugt. Han lokker troldmanden ind i skoven med et bjerg af falsk guld, mens han bruger katten Azrael til at hjælpe med at befri Smølferne. 

Romeo og Smølfine
Foråret er kommet og alle Smølferne konkurrerer om Smølfines opmærksomhed. Gargamel beslutter at fortrylle hende, så hun kan hjælpe ham med at fange Smølferne. Gammelsmølf griber ind og med hjælp fra den tåbelige Azrael forpurrer han planerne. 

Smølf nummer 100 & Smølfoni i C-dur
En forbandelse har ramt Smølfelandsbyen. Kun ved at danse den magiske dans kan smølferne vende lykken. Men dansen kræver 100 smølfer! Musiksmølf har fået forbud mod at spille i Smølfernes Symfoni, og derfor er det nemt for Gargamel at lokke ham til at spille på den magiske shazalakazoo. Den fortryllende musik får smølferne til at falde i en dyb søvn.



Spillelængde:  94 min.
Produktionsår:  2011
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen