Americas Sweetheart + Mona Lisa Smile - 2 disc

Americas Sweetheart + Mona Lisa Smile  -  2 disc

Americas Sweetheart + Mona Lisa Smile - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Americas Sweetheart + Mona Lisa Smile  -  2 disc

Americas Sweethearts
Filmbranchens bedste presseagent, Lee Phillips (Crystal), får til opgave at aflede pressens opmærksomhed fra det faktum, at en filminstruktør ikke ønsker, at nogen overhovedet skal se hans seneste film inden selve pressefesten. 

Idéen er at få filmens stjerner, de nylig fraskilte America's Sweethearts: Gwen (Zeta-Jones) og Eddie (Cusack), til igen at blive set sammen. Men det bliver svært, for Eddie hader Gwens nye elsker - og Gwen tåler ikke synet af Eddie. Lee allierer sig med Gwens assistent og lillesøster Kiki (Roberts) - og det ser ud til at kunne lykkes, men så let går det naturligvis ikke.

Mona Lisa Smile
Lærerinden Katherine Watson (Roberts) rejser i efterkrigstiden til New England for at undervise i kunsthistorie på den prestigefulde pigeskole Wellesley College.

Watson er en meget selvstændig kvinde, og hun glæder sig meget til at undervise de - efter hendes egen overbevisning - kloge og videbegærlige studiner. Men det viser sig hurtigt, at de kvindelige elever udelukkende går op i at få fingrene i en rig mand og blive gift i en fart.

Så Watson beslutter at udfordre administrationen ved at inspirere sine elever til at ønske mere i livet end et godt ægteskab - til at kigge på alt det som kunne have været...


Antal Disc: 2
Spillelængde: 99 + 117 min.
Produktionsår: 2000/2004
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske