De Kaldte Ham Bulldozer

De Kaldte Ham Bulldozer

De Kaldte Ham Bulldozer

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
They Called Him Bulldozer (1978)
En italiensk fisker har en fortid i USA som et af de store navne indenfor det ret voldsomme spil football. Bulldozer, som han kaldes, har nu forladt sporten pga. for meget fusk i kulisserne, så nu lever han fredeligt som fisker i Italien. En dag sejler han ind til en mindre by for at få sin båd repareret. Han mærker snart, at alt ikke er lutter idyl.

I byen ligger en amerikansk militærbase og forholdet mellem soldaterne og den lokale ungdom er langt fra hjerteligt. Da Bulldozer dukker op, øjner den lokale ungdom chancen for at få hævn. De udfordrer amerikanerne til en football kamp og Bulldozer lader sig overtale til at træne hjemmeholdet. Selvom han godt kan se, at de ikke har en chance mod de garderhøje barske amerikanere, håber han alligevel, at træningen og holdarbejdet kan få de unge væk fra småkriminaliteten.

Snart blander den lokale underverden sig, men Bulldozer kan slå igen. Da kampdagen oprinder, glæder alle sig til en fair kamp men endnu en gang skuffes Bulldozer og må selv tage affære.


Antal Disc: 1

Spillelængde: 65 min.
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske
Produktionsår: 1978